Dragoste

#copil #petrecere #zi de nastere #organizare petrecere #petrecere copil

Idei de petreceri pentru ziua de nastere a copilului tau

Ziua copilului tau este unul dintre cele mai frumoase momente din an si, totodata, o ocazie perfecta pentru a trai clipe minunate cu familia si prietenii. O zi de nastere reusita este un dar in sine pe care i-l oferi copilului tau si o amintire pretioasa peste ani. In functie de varsta, poti alege o anumita tema, de interes pentru cei mici si satisfacatoare pentru adultii invitati la petrecere.


Circul, o tematica de petrecere pentru copii plina de culoare


Tema circului este amuzanta si antrenanta pentru copii, chiar daca pare, poate, ridicola pentru adulti. Cea mai potrivita categorie de varsta pentru o astfel de petrecere aniversara este cea de 2-5 ani.

Alege decoratiuni cat mai colorate si accesorii cu tematica de circ: scobitori de aperitive cu capete de clovni in varf, baloane de modelat, confetti etc. Poti folosi pahare si farfurii de hartie. Sunt ieftine, colorate si foarte aspectuoase.

Petrecerea poate dura circa 2-3 ore, in jurul pranzului. Alege activitati care dureaza putin si care sunt de interes pentru copii, cum ar fi crearea de animale din baloane sau numere de magie. Daca angajezi un clovn, te costa de la 100 lei pe ora.


Tematica gastronomica: cu copiii in bucatarie


Distreaza-i pe copii cu o petrecere cu tema culinara. Copiii intre 5 - 10 ani vor fi incantati sa creeze propriile lor preparate culinare.

Poti pregati prajituri decorate atractiv, cum sunt cupcake-urile. Acestea pot fi decorate chiar de catre cei mici. Foloseste un set de decorat prajituri cu flacoane colorate si antreneaza-i pe copii in activitatea din bucatarie. Pune pe masa boluri cu jeleuri cu forme interesante (serpi, dinozauri etc). Puteti crea impreuna diverse preparate, iar cele mai reusite vor castiga premii.


Petrecere - curcubeu pentru copii


Daca esti in pana de idei sau vrei sa rezolvi totul cat mai simplu, planifica o petrecere aniversara cu tema curcubeului. Aceasta tema de petrecere este potrivita pentru copii intre 7 - 10 ani.

Pregateste platouri de cruditati si boluri cu sos, alte platouri cu frigarui de fructe si sucuri din fructe stoarse, de cat mai multe feluri, pentru a obtine o paleta larga de culori. Garniseste un tort cu bombonele multicolore si asigura accesoriile pentru petrecere: suflatori, trompete, confetti etc.


Petrecere in aer liber pentru copii


Organizeaza o petrecere la iarba verde pentru ziua de nastere a copilului tau. Poti invita prieteni cu copii, rude sua poti face totul doar in familie. Amenajeaza un cort intr-o zona pentru camping si achizitioneaza zmee si baloane cu heliu pentru a le inalta. Se pot face diverse concursuri si jocuri in aer liber, in functie de preferintele familiei si ale celui mic.


Petrecere la piscina pentru copii


Daca ai emotii in privinta reusitei unei petreceri aniversare, alege ca locatie piscina. Toata lumea se distreaza la piscina in zilele calduroase si nu va fi nevoie de mari eforturi pentru ca toti sa se bucure ca au acceptat invitatia. Se poate amenaja o masa cu bunatati si se pot aduce materiale gonflabile pentru jocurile de apa.

Sursa foto: sheknows.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare