Dragoste

#cuplu #cina #ziua indragostitilor #idei #aventura #planetariu

Idei de petrecere a Zilei Indragostitilor pentru cuplurile casatorite

Orice prilej de a sarbatori dragostea este de bun augur, mai ales daca poarta numele de Sfantul Valentin si este celebrat de o lume intreaga. Cuplurile casatorite au propriile lor optiuni de petrecere a Zilei Indragostitilor, care elimina impedimentul timpului limitat, al oboselii si al rutinei asternute peste ani.

Cuplurile casatorite tind sa ignore ocazia excelenta de a se simti bine de Ziua Indragostitilor, jongland cu responsabilitatile de serviciu, grija pentru copii si alte poveri extenuante ale unei casnicii. In realitate, ziua de Sfantul Valentin este ca o gura de aer proaspat pentru relatia de cuplu si merita toata atentia indragostitilor casatoriti. Iata cateva idei excelente pentru petrecerea zilei celor care se iubesc!

Seara adolescentina

Pentru ca aveti nevoie de o gura de aer proaspat, dar si sa va regasiti adolescentii indragostiti din voi insiva, transformati Ziua Indragostitilor intr-o seara "ca la 16 ani". Adica plina de emotii, distrandu-va ca doi porumbei abia iesiti din perioada pubertatii.

Poate fi vorba despre o escapada in club (dar intr-un loc frecventat neaparat de pusti, cu dansul pinguinului in program!), o sesiune de Rummy (jocul de societate) la o cafenea de cartier, o prajitura la cofetarie, o partida de bowling sau, de ce nu, o vizita la Planetariu, unde curtezanul timid sa iti arate stelele si luna (care stralucesc doar pentru tine)

Important este sa fie o intalnire ca in adolescenta, cu o atitudine pe masura (va fi distractiv si incitant, garantat!).

Aventura obraznica in locuri noi

Daca nonconformismul obisnuia sa va caracterizeze odinioara, atunci de Valentine's Day este prilejul optim sa resuscitati aceasta latura a personalitatii voastre. Iar daca nu v-ati mai "jucat cu focul" de multa vreme, cu atat mai bine: savurati o aventura obraznica in locuri noi, dar nu in zone-cliseu (liftul, casa scarii, bancheta din spate a masinii etc).

Dupa miezul noptii, puteti sa va iubiti frenetic intr-o uzina parasita, inconjurati de lumari parfumate si o sampanie tare. Partenerul tau are o fantezie pe care vrea sa i-o indeplinesti de multa vreme? Nu ii mai prelungi agonia si fa-i pe plac, o data pe an este Ziua Indragostitilor!

Sarbatoarea indragostitilor "cu vechime"

O alta idee minunata de a sarbatori dragostea de Sfantul Valentin este sa o faceti intr-un mod altruist, mai exact sa ii cinstiti pe cei care au deja povesti de iubire "cu vechime". Parintii sau bunicii vostri, ori poate unchii tai de suflet se iubesc cu devotament de zeci de ani si merita o cina in cinstea lor!

Invitati cuplul care s-a iubit o viata la restaurant, daruiti-le un tort aniversar si ascultati cu atentie povetele lor despre arta de a iubi o singura persoana toata viata.

Ziua indragostitilor de toate varstele

Daca nu va regasiti in scenariile romantice si siropoase cu petale de trandafiri si bombonele de ciocolata, dedicati Ziua Indragostitilor iubirii de toate tipurile, pentru toate varstele. Organizati o petrecere cu cei mici si cei mari, cu o masa bogata, karaoke cu piese vesele si mesaje tandre, jocuri de societate amuzante si un schimb de daruri simbolice handmade, cu dedicatii scrise de mana.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare