Dragoste

#cerere in casatorie #relatie de cuplu #casatorie #consolidare relatie

Idei de cerere in casatorie: 3 moduri perfecte de a le gasi

Momentul in care sunt cerute in casatorie poate fi cel mai romantic din viata pentru cele mai multe femei. Afla care sunt cele mai bune moduri de a gasi idei pentru o cerere in casatorie perfecta.

Atunci cand vrei sa-i faci cea mai romantica supriza, iar ea sa accepte pe loc propunerea, este important sa te asiguri ca stii exact ce isi doreste. Iata cum poti gasi cele mai bune idei de cerere in casatorie.


Personalizeaza cererea in casatorie

Decembrie este cea mai populara luna pentru cererile in casatorie, cu 15% din totalul lor. Cererea ideala in casatorie este insa bazata pe personalitatea si gusturile iubitei tale.

Daca este indragostita de litoral, plaja ar putea fi cel mai bun loc pentru o cerere in casatorie, dar va trebui sa astepti pana la incalzirea vremii.

Asigura-te ca ii oferi o cerere in casatorie personalizata. Acest lucru nu tine doar de cuvintele pe care i le spui: momentul si locul conteaza foarte mult. Fa-ti o lista cu lucrurile dragi persoanei iubite, deoarece astfel vei putea gasi mai usor ideea potrivita pentru ea.


Cauta o idee care sa o impresioneze

80% dintre femei spun ca cererea in casatorie a fost mai putin romantica decat se asteptau. Cuvintele "Vrei sa fii sotia mea?" nu trebuie sa lipseasca din momentul special, dar nu te baza doar pe ele.

Cand stii sigur ca raspunsul va fi "Da!", pregateste-i o surpriza care sa o dea pe spate. Mizeaza pe originalitate, deoarece vrei ca momentul in care a inceput logodna sa devina o amintire foarte placuta. Cere sfatul unei prietene care poate sa pastreze secretul inainte sa definitivezi planul si tine cont de reactia ei.


Discuta cu apropiatii viitoarei mirese

50% dintre barbati recunosc ca atunci cand surpriza este stricata de faptul ca cei din jur stiu deja ce urmeaza si ii dau indicii persoanei iubite, momentul devine mai putin placut.

Discuta cu rudele si prietenii viitoarei mirese fara sa le dai de inteles ca urmeaza o propunere. Pune-le intrebari despre copilaria ei si despre cele mai frumoase momente din viata ei. Astfel, vei beneficia de o sursa de inspiratie suplimentara in alegerea celei mai potrivite cereri in casatorie.

Nu uita sa ai inelul pregatit! Cererile in casatorie complet spontane, fara inel, nu sunt la fel de apreciate de femei ca cele pe care le-ai pregatit in detaliu.

Sursa foto: News92fm.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii