Dragoste

#cadou valentine's day #valentine's day #cadouri personalizate #idei cadouri

Idei de cadouri pentru Valentine's Day

Achizitionarea unui cadou in pragul sarbatorii de Valentine's Day a fost si continua sa ramana o provocare. Cadoul pe care-l cumperi pentru persoana iubita trebui sa uimeasca, trebuie sa ramana in memoria acesteia si, de ce nu, trebuie sa fie ceva unic.

Solutia cea mai potrivita este cadoul personalizat. Un magazin online care comercializeaza astfel de produse este si IdeaPlaza.ro. Magazinul iti ofera o multime de cadouri pentru Valentine's Day, printre care si cadouri personalizate.

Cu o imagine bine aleasa si cu un text transformat in declaratie de dragoste , cadoul oferit va impresiona cu siguranta persoana iubita.

Daca esti genul de persoana care apreciaza mai mult umorul in oferirea de daruri, ai la dispozitie si cadouri haioase menite sa aduca un zambet larg pe chipul oricui.
 

Idei de cadouri


In sectiunea "Cadouri speciale", poti gasi o serie de cadouri extrem de utile: ceas de birou cu termometru si barometru, tabla de sah din sticla si lemn, tava cu suport pentru pahare etc.

Ce poate fi mai frumos decat o perna in forma de inima rosie, pe care poti inscriptiona o declaratie de dragoste?

Perna inima rosie personalizata este compusa din urmatoarele piese:

-husa din saten de culoare rosu;
-interior din material textil cu umplutura de melana;
-fermoar rosu.

Poti opta pentru trei dimensiuni: mica (20x20 cm, pret: 24.90 lei), mare (40x40 cm, pret: 39, 9 lei) si foarte mare (60 cm x 55 cm, pret: 89,9 lei).

La fel de inspirata este si o cana termosensibila personalizata. La prima vedere pare o cana normala, iar cand temperatura continutului creste datorita unui lichid cald care este introdus in ea (cafea,ceai sau orice altceva), imaginea aleasa va aparea de dupa culoarea incetosata a acesteia. Pretul unei astfel de cani este de 37,80 lei.

Un puzzle personalizat care recompune poza in care apari tu si jumatatea ta poate fi un alt cadou potrivit de Valentine's Day. Pe IdeaPlaza.ro poti comanda puzzle-uri cu dimensiuni diferite: mic (A4- pret: 34,90 lei) si mare (A3, pret: 59,9 lei).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare