Dragoste

# cadouri valentine's day #valentine's day #cadou valentine's day

Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru cuplu. Cum sa petreceti in doi

 

Cand vine vorba despre Valentine’s Day poate fi usor ca un cuplu sa puna presiune pe organizarea unui moment special. Cu atat mai mult cu cat tot mai multe persoane se chinuie sa organizeze seara pefecta, sa cumpere cadoul perfect, sa se pregateasca pentru o zi perfecta. Insa, in realitate, uita de ce este cele mai important: momentele petrecute impreuna. Pentru ca, pana la urma, Valentine’s Day despre asta este. Despre dragoste, iar dragostea se masoara in momentele de calitate pe care le petreci alaturi de partenerul de cuplu.

Prin urmare este important sa va axati fix pe acest lucru. Pe momentele petrecute in doi. Aminteste-ti de cele mai frumoase momente pe care le-ati trait si vorbiti despre acestea. Dedicati-va timp doar pentru voi si luati-va o pauza de la restul lumii. Iata cum poti sa petreci un Valentine’s Day de neuitat alaturi de partenerul tau, astfel incat sa te simti prezent in moment, fara presiunea de a face totul pefect.

Rame foto pentru imortalizarea celor mai frumoase momente

Orice cuplu are o serie de poze cu cele mai frumoase momente din viata lor. Pot fi vacante, momente petrecute impreuna sau chiar nunta ori poze cu micutii vostri. Prin urmare, daca nu ai facut-o inca, este momentul sa cumperi un cadou pentru cuplu. Iar daca nu ai idei cadouri de Valentine’s Day, nu trebuie sa-ti faci griji. Avem noi idei de Valentine’s Day ieftine, perfecte pentru orice buget: rame foto. Sunt cadoul perfect pentru un cuplu. Le poti pune pe noptiere, in biblioteca sau chiar pe masuta din living, astfel incat sa le vedeti zilnic si sa va aduca bucurie in suflete, amintindu-va de cele mai frumoase momente pe care le-ati trait pana in prezent.

Organizati o seara romantica in doi

Este un mod placut de a petrece de Valentine’s Day. Daca nu sunteti genul care sa gateasca, sau joburile nu va permit asta, luati masa in oras sau comandati ceva si uitati-va la un film romantic. In schimb, daca va place sa gatiti, ganditi-va din timp la un meniu special si pregatiti totul impreuna. Poate fi o salata cu ingrediente mai sofisticate, sau pur si simplu, mancarea voastra favorita, indiferent care este aceasta. Important este sa petreceti timp impreuna facand acest lucru si sa va bucurati pe deplin de moment.    

Evadati intr-un loc nou

Daca va place sa calatoriti, nu ezita sa plecati intr-un City Break in cele mai romantice orase ale Europei. De exemplu, o vizita la Paris, poate fi perfecta pentru a petrece un Valentine’s Day de neratat.

O alternativa mai simpla, si mai ieftina, este o escapada de un weekend, sau doar de o zi, la munte, alaturi de partener.

Fii turist in propriul oras

Pentru ca anul acesta Valentine’s Day pica in cursul saptamanii, luati-va o zi libera de la munca si petreceti timpul impreuna.

Fii sincer? Cand ai vizitat ultima oara orasul ca si cand l-ai vedea pentru prima data? Cand te-ai aventurat pe stradutele pitoresti din centrul orasului, admirand arhitectura acstora sau vizitand cele mai frumoase muzee? Este momentul sa o faci acum, alaturi de partenerul de cuplu. Si in plus, nu te costa nimic.

Iar pentru ca totul sa fie mai romantic, puteti incepe ziua cu un mic dejun la pat si o poti incheia cu o  cina pe care sa o gatiti impreuna si de care sa va bucurati vizionanad filmul referat.  

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului