Dragoste

#cadou #dans #valentines day #cursuri de dans

Idee inedita pentru Valentine’s Day: Daruieste-i partenerului atentie si timp, la cursuri de dans in cuplu

Anual, cuplurile din intreaga lume cauta idei sa isi surprinda partenerul de viata cu cele mai frumoase si spectaculoase cadouri de Ziua Indragostitilor. In ultimii ani interesul fata de dans ca surpriza de Valentine’s Day este in crestere. Tendinta se dezvolta si in Romania, unde studioul de dans Arthur Murray Bucuresti a lansat recent gift-card-ul pentru lectii de dans.

Instructorii din cele peste 280 studiouri de dans Arthur Murray din lume constata ca lectiile de dans pentru cupluri sunt percepute drept mai mult decat un cadou: inseamna a darui atentie si timp pentru cuplu, ceea ce duce la consolidarea relatiei si o mai buna comunicare intre parteneri.

"In Romania, cuplurile vor sa petreaca momente frumoase de Ziua Indragostitilor, insa multi dintre ei isi dau seama ca dragostea nu trebuie sarbatorita doar cu ocazii speciale. De aceea aleg sa prelungeasca momentele placute alaturi de partener si se orienteaza catre activitati realizate in cuplu pe perioade mai lungi, iar dansurile de societate sunt in topul preferintelor. Ei isi ofera lectii de dans in cuplu, prin care transmit partenerului ca vor sa petreaca timp impreuna, sa invete lucruri alaturi, sa se relaxeze si sa descopere o pasiune comuna, dansul" –declara Cristina Ardelean, Manager Arthur Murray Bucuresti.

Dansul, terapie de cuplu distractiva

Fie ca vorbim despre dansuri de societate lente, precum vals, tango sau rumba, sau de cele active, precum swing, salsa, cha-cha sau merengue, dansurile in cuplu creeaza o conexiune puternica intre parteneri, iar beneficiile lor pentru cuplu se fac vizibile inca de la prima lectie. Efectele benefice ale dansului asupra cuplului se mentin pe perioade lungi de timp, intrucat acestea reaprind pasiunea si placerea de a petrece timp alaturi de persoana draga.

"In cadrul lectiilor de dans de cuplu, partenerii invata sa coopereze si sa aiba incredere unul in altul. Invata sa se asculte fara sa fie nevoie de cuvinte, sa functioneze in tandem. Modul in care se tin de mana, se privesc, energia pozitiva ...au un efect benefic imediat. In Statele Unite colegii nostri spun despre cursurile de dans ca sunt o terapie de cuplu. Cursurile de dans sunt adesea recomandate de catre psihoterapeuti ca metoda eficienta de reconstruire a relatiei", adauga Cristina Ardelean.

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.

Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87 (zona Herastrau)

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol american al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule de referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii