Dragoste

#masculin #barbati #femei #relatii #dragoste #cuplu #infidelitate #inselat #flirt #granita

Granitele infidelitatii...la masculin

Modul in care privesc barbatii infidelitatea  este destul de diferit fata de femei. In afara de sex, activitate asupra careia ambele parti au cazut de comun acord cum ca ar fi o infidelitate , perceptia unui barbat cu privire la flirt si inselat este vazuta putin altfel fata de reprezentatele sexului frumos. Care este aceasta si cum te poti impaca cu ea ramane sa descoperi in cele ce urmeaza.

 

Se uita dupa alte femei

 

Faptul ca scaneaza orice urma de prezenta feminina din jurul lui poate fi doar o simpla curiozitate . Faptul  ca se holbeaza in decolteul alteia, in timp ce merge cu tine de mana pe strada, poate fi doar o lipsa de maniere. Dar sa fie privitul sexului frumos o dovada de infidelitate? Sub nicio forma. Pentru barbati, diferenta dintre a gandi si a actiona este mare.  Urmand principiul „Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place”, barbatilor li se pare absolut firesc sa admire frumusetea altei femei atata timp cat se incadreaza in limitele decentei. 

 

Face schimb de mailuri cu fosta prietena

 

Multi barbati sunt de parere ca un schimb de impresii pe net cu fosta prietena nu presupune inselat. Binenteles, aici depinde foarte mult si de continutul  unui mail sau a unei conversatii pe messenger.  Fiind o relatie platonica nu poate fi considerata inselata, insa poate duce la consecinte care ridica intrebari.  Statisticile arata ca doar 20 % dintre barbati considera contactarea fostei prietene prin intermediul online-ului  drept inselat, in timp ce 60 % dintre acestia sunt de parere ca o cina sau o iesire la un film este o dovada de infidelitate.

 

Se converseaza cu femeile de la serviciu

 

Aici situatia se cam inrautateste. In medie, aproximativ 50 % dintre barbati considera ca a merge la film sau la o cina cu o colega atractiva presupune inselat. Insa, in acelasi timp, 1 din 5 barbati afirma ca sunt indragostiti in secret de o femeie de la serviciu, desi relatia este una platonica. Asa ca ai grija si fa-i o vizita inopinata iubitului tau la work ca sa vezi cum mai stau treburile pe acolo.

 

Se saruta cu o alta femeie

 

Multi barbati recunosc ca ar incerca sa scuze un astfel de sarut sustinand ca se aflau sub influenta alcoolului. Desi 90 % dintre acestia admit ca posibilitatea de a merge mai departe dupa un sarut la betie este mare, majoritatea nu-l considera drept o dovada de infidelitate. Pe de alta parte, daca situatia ar fi invers, lucrurile ar sta dramatic. Se pare ca 90% dintre barbati nu admit sub nicio forma contactul fizic intre iubita lor si un alt mascul. Deci, daca tu te-ai saruta cu un alt barbat tot la betie, probabil ca iubitul tau nu ar fi atat de intelegator ca tine.

 

Frecventeaza cluburile de striptease

 

Pentru cele care urasc din principiu femeile care practica dansuri exotice , exista si o veste buna:  50 % din barbati considera mersul intr-un club de striptease drept o infidelitate. Pentru cealalta jumatate insa, o asemenea locatie presupune o modalitate de entertainment precum fotbalul. Astfel ca, daca esti geloasa pe iubitul tau ca se uita la un meci de fotbal, atunci poti sa fii geloasa si pe faptul ca frecventeaza cluburile de striptease si ai tot dreptul sa-l mustruluiesti cu seriozitate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare