Dragoste

#dragoste #ura #indiferenta #despartire #relatie

Granita dintre dragoste si ura

Cand pui suflet intr-o relatie, sa treci printr-o despartire poate fi chiar dureros. Dragostea pe care inca o simti trezeste in tine o serie de sentimente confuze care te incranceneaza si te indeamna la ura . Inima ti-e franta si acum te chinui sa aduni de pe jos bucatile lipsa.

Iti repeti intruna in cap ca-l urasti, doar doar te si crezi. De ce faci lucrul acesta? Pentru ca stii ca trebuie sa treci granita dintre dragoste si ura pentru a-ti fi mai bine. Insa, nu cred ca acest lucru poate fi posibil.

 

Dragostea vs Indiferenta – adevarata granita

 

Toata lumea vorbeste despre aceasta granita ca si cum ar fi un lucru atat de usor de realizat. „Deci de acum inainte il urasti, ne-am inteles? Nu-l mai iubesti, doar il urasti.” Este insa posibil sa urasti o persoana pe care pana ieri o iubeai? Nu cred.

Dupa parerea mea, nu exista o granita intre dragoste si ura, ci mai degraba intre dragoste si indiferenta. Aceasta granita trebuie sa o treci tu de fapt. Cu ura nu rezolvi nimic si asta pentru ca senzatia de iubire tot ramane acolo si te chinuie. Daca iti devine indiferent insa,  poti spune ca ai scapat.

 

Dragostea si ura lucreaza impreuna

 

De multe ori spunem ca uram un tip doar pentru simplu fapt ca acesta ne-a provocat o suferinta ce a adus dupa sine frustrari.

O frustrare te poate aduce in starea de a uri pe cineva, insa nici aceasta nu-ti va stopa iubirea. Da, il urasti ca te-a ranit dar il si iubesti in acelasi timp. Nu de alta, dar daca nu l-ai mai iubi nici nu te-ar mai durea ce iti face.

Astfel, vei avea momente in care il vei iubi la nebunie si momente in care il vei uri teribil, in functie de frustrarile pe care ti le provoaca. Zile in care iubirea va avea castig de cauza si nopti in care ura va pune stapanire pe tine. Insa niciuna dintre ele nu va disparea ci vor lucra impreuna in inima ta pana ce indiferenta se va hotari sa intervina.

Atunci cand se va intampla lucrul acesta, ele vor disparea ca prin minune. Cand iti va fi indiferent,  nu vei mai iubi si nici nu vei mai uri. Nu vei mai simtit nimic. Vei fi eliberata de intreaga incarcatura emotionala ce te-a coplesit pana acum si vei putea astfel sa-ti continui linistita viata.

 
Esti singur, ai peste 35 de ani si iti cauti jumatatea? Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro - singurul site unde primesti ajutorul specialistilor (consilier in relatii si cuplu si consilier de imagine). Click AICI.

Foto : www.dumpeddays.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului