Dragoste

#sentimente #dragoste #relatie #cucerire barbat

Fii tu insati si cucereste-l: 5 metode care nu dau gres!

Vrei sa iti gasesti perechea, dar crezi ca insusi felul tau de a fi este de vina pentru relatiile esuate din trecut? Renunta la aceasta idee, intrucat specialistii in relatii spun ca sinceritatea si naturaletea sunt intotdeauna cheia succesului, mai ales in dating online si pe site-urile de matrimoniale. Asa ca nu te ascunde in spatele unei identitati false, ci fii tu insati.

1. Scoate-ti aptitudinile in evidenta

Daca ai intalnit un barbat care iti place, trebuie sa stii ca ai la dispozitie o multitudine de moduri prin care sa il impresionezi. Fii sincera si nu pretinde ca esti altceva decat esti. Cu siguranta sunt o gramada de lucruri la care te pricepi.

Poate ca nu ai forme perfecte, dar ai invatat bine macar cateva retete de la mama si il vei da gata cu talentul tau culinar. Daca ai o voce frumoasa, propune-i o seara de karaoke. Va fi impresionat sa te auda cantandu-i una dintre melodiile favorite de care ai aflat cu siguranta in orele intregi petrecute cu el pe chat.

2. Surprinde-l cu ceva nou

Filosofia este punctul tau forte? Provoaca-l la o discutie pe teme mistice, spre exemplu. Chiar daca nu va face fata ritmului tau verbal, va ramane impresionat de felul extrem de convingator si de sumedenia de argumente cu care iti sustii principiile. Daca esti o fire sportiva, in schimb, dati-va intalnire dimineata la un jogging in parc. Vei arata extrem de sexy in treningul mulat pe trup.

3. Mizeaza pe atuurile tale fizice

Ai cu siguranta o parte a corpului de care esti tare mandra. Daca ai picioare frumoase, imbraca o pereche de pantaloni scurti care sa ti le puna in valoare. Daca crezi ca ochii tai sunt „piesa de rezistenta”, machiaza-te asa intr-un fel incat sa ii scoti cat mai subtil in evidenta. E esential sa atragi atentia asupra a ceea ce tie iti place, iar el va fi incantat sa te descopere asa cum esti.

Citeste mai multe aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului