Dragoste

#cadou flori #persoana iubita #flori

Fermecatoarele cutii cu flori ii vor fura inima persoanei iubite

Dragostea adevarata nu este deloc cum vedem in filmele romantice sau cum citim in romanele de dragoste. Dragostea adevarata nu este numai lapte si miere si este normal sa fie asa. Fiecare persoana este diferita, avem caractere diferite, ne plac lucruri diferite si avem viziuni diferite. In plus, simplul fapt ca traim in epoca aceasta reprezinta o adevarata provoacare: trebuie sa jonglam cu timpul liber astfel incat sa putem face tot ce ne-am propus si sa ne ramana destul timp de petrecut in doi.

Pentru a trai o poveste de dragoste frumoasa, fiecare partener trebuie sa munceasca si sa mentina vie flacara iubirii. Fiecare gest mic de dragoste conteaza, fiecare cuvant spus din inima, micile surprize cand nu va asteptati la ele. Doar asa puteti trai povesti de dragoste asemanatoare celor din filme si doar asa veti putea imbatrani impreuna, spunandu-le nepotilor care este secretul unei casnicii de succes.

Dragostea adevarata nu se mentine cu ajutorul cadourilor, iar cei care se iubesc sincer stiu lucrul acesta. Este adevarat ca un cadou simbolic, daruit din inima, bucura pe oricine. Sau un cadou necesar, venit la timpul potrivit, va fi ideal. Insa, acestea ar trebui sa fie extra, nu ar trebui sa fie cele pe care se bazeaza iubirea. Din punctul nostru de vedere, cele mai frumoase cadouri pe care i le poti face iubitei sau sotiei tale sunt florile.

Acestea sunt considerate simboluri ale dragostei si in functie de culoarea lor si bineinteles de tip de floare, le poti darui in diferite scopuri. Spre exemplu, trandafirii rosii sunt ideali pentru a fi daruiti la aniversarea casniciei, in cadrul unei cereri in casatorie, de ziua persoanei iubite, de Ziua Indragostitilor si asa mai departe. Trandafirii albi in schimb sunt ideali pentru a-i aminti persoanei iubite promisiunea de a fi alaturi de ea toata viata. Ii puteti darui si daca tocmai ati devenit tata si vreti sa va aratati recunostinta si sentimentele pure fata de proaspata mama.

Iar daca vreti sa daruiti cadoul ideal, noi va recomandam fermecatoarele cutii cu flori pe care le puteti comanda dintr-o florarie online. Sunt superbe si cu siguranta iubita sau sotia va fi foarte incantata de cadoul pe care il va primi! Nu stiti ce sa alegeti? In continuare va prezentam trei dintre cutiile noastre preferate!

1. Cutie Neagra 19 Trandafiri Rosii: probabil nu mai au nevoie de nici o prezentare, deoarece trandafirii rosii sunt ideali pentru a va exprima dragostea. Daruiti o astfel de cutie si veti sti ca ati facut alegerea ideala cand o sa vedeti privirea persoanei iubite.

2. Daca vreti sa daruiti alte flori in afara de clasicii trandafiri rosii, Cutia Cu Trandafiri Si Lisianthus Crem. Culorile pastelate, delicate ale florilor si mirosul lor imbietor transforma aceasta cutie in cadoul ideal pentru momentele in care vreti sa va aratati dragostea, fara sa aveti un motiv anume.

3. Iar pentru un cadou cu adevarat surprizator, va propunem Cutia Cu Bujori Grena,Matthiola Si Orhidee. Este perfecta pentru a-i multumi iubitei voastre pentru timpul petrecut impreuna sau pentru a o felicita in cazul unei reusite personale sau profesionale.

Dupa cum puteti vedea, aceste cutii superbe reprezinta cadouri ideale pe care le puteti darui in momentele speciale din viata voastra. Speram sa va placa recomandarile noastre si sa tineti cont de ele!

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare