Dragoste

#reguli #prima intalnire #sex #intalnire #relatie #incalcare reguli

Fara sex la prima intalnire?! 4 reguli de incalcat intr-o relatie

Se spune ca, pentru ca o relatie sa aiba sanse de reusita, nu este indicat sa faci sex la prima intalnire, sa castigi mai multi bani decat barbatul sau sa fii "cocosul" in casa. Acestea sunt doar cateva dintre regulile nescrise care s-au inradacinat puternic in mentalitatea populara. Cele mai multe dintre ele sunt baliverne care nu fac decat sa te frustreze si sa-ti afecteze sansele de a-ti cunoaste jumatatea!


1. Sa nu faci sex de la prima intalnire

Sa nu vorbesti despre sex la prima intalnire si cu atat mai putin sa il pui in practica este una dintre regulile care cica stau la capataiul unei relatii de succes.

Cu toate acestea, specialistii sustin ca dezinhibarea afisata la prima intalnire poate fi o reteta de succes pentru o relatie de lunga durata, in cazul in care dai de persoana potrivita.

Daca sa faci sau nu sex la prima intalnire depinde si de genul de relatie pe care il cauti. Daca vrei doar sa te distrezi, ce te impiedica sa o faci? Cine stie ce iese din aceasta aventura care se vrea a fi de o noapte?


2. Sa nu castigi niciodata mai multi bani decat barbatul

O alta regula a relatiilor care discrimineaza femeia tine de castigurile financiare ale cuplului.

Se pare ca barbatul trebuie sa castige mai multi bani decat partenera, caci el este cocosul in casa. Spune cine? Nu mai traim in secolul trecut, in care regulile in cuplu erau dictate de mentalitati invechite. Nu are importanta cine castiga mai multi bani, atat timp cat va permiteti sa aveti un trai decent si sa va bucurati impreuna de ei.


3. Sa nu iesi din cuvantul barbatului

Cu alte cuvinte, regula spune ca nu care cumva sa indraznesti, ca femeie, sa devii "cocosul" in casa! Ideea ca barbatul este stalpul sau "stapanul" casei este promovata nu doar de societate, ci si de biserica.

Important nu este sa stabiliti cine este cocosul si cine este gaina, ci sa gasiti mijloacele de comunicare si intelegere necesare pentru a face fata oricarei situatii cu care va confruntati, indiferent de cine are ultimul cuvant.


4. Sa nu te intalnesti niciodata cu persoane pe care le cunosti online

Ai cunoscut o persoana cu care ai foarte multe in comun si cu care comunici foarte bine in mediul virtual, dar ti-e teama sa dai o sansa unei relatii si sa te intalnesti cu ea.

Stigmatul care a fost pus celor care fac dating online - ca sunt periculosi si de o calitate indoielnica - iti poate spulbera sansele de a-ti cunoaste jumatatea.

Sursa foto: couriermail.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului