Dragoste

#celibatari #persoane singure #avantaje # burlaci

Esti singur/singura? Cum sa profiti de libertate

Nu reusesti sa-ti gasesti un partener/o partenera sau pur si simplu simti nevoia ca pentru o perioada sa fii singur/singura? Indiferent in ce ipostaza te-ai afla invata sa te bucuri de acest statut si sa savurezi fiecare clipa. Mai tarziu s-ar putea sa nu mai ai sansa asta, mai ales daca vei avea copii.

 

Iata asadar care sunt avantajele vietii de celibatar.

1. Ajungi sa te cunosti mai bine. Dupa o relatie esuata este de preferat sa petreci o perioada singur/singura, in care sa iti pui gandurile in ordine si sa iti revii. Astfel vei putea constientiza ce iti doresti cu adevarat de la viata si de la o viitoare relatie.

2. Ai mai putine responsabilitati. Poti petrece oricat timp vrei in oras sau la diverse evenimente, fara sa iti faci griji ca cineva te asteapta acasa. Mai mult decat atat, pentru ca locuiesti singur/singura vei avea mai putine treburi casnice de facut.

3. Iti administrezi singur(a) banii. Cand esti singur poti face orice iti doresti cu banii tai, fara sa trebuiasca sa dai explicatii. Asadar iti poti cumpara orice iti doresti de la haine, incaltaminte si pana la gadgeturi.

4. Te poti odihni mai bine. Stiai ca persoanele care nu se afla intr-o relatie stabila dorm mai mult si se odihnesc mai bine decat restul oamenilor? In ai tot patul doar pentru tine si poti dormi in orice pozitie doresti.

5. Ai parte de sex de mai buna calitate. Cand nu ai un partener stabil ai parte de mai putine partide de sex, insa acestea sunt mult mai intense.

6. Poti merge la sala cand doresti. Odata ce o persoana intra intr-o relatie de cuplu stabila (si mai au si copii) pot uita de abonamentul la sala, deoarece acesta va fi inlocuit de alte activitati pe care trebuie sa le faci. Cand inca esti celibatar poti avea grija de silueta ta si poti merge la sala ori de cate ori doresti, fara probleme.

Sursa foto: cnn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare