Dragoste

#motive gelozie #relatie #gelozie

E gelos? Uite cum sa-l tii in frau!

Un strop de gelozie poate face bine, dar ce-i mult strica. Iata cum sa depasesti conflictele cu un iubit ultra gelos:

1. Nu-i da motive. Asta nu inseamna ca trebuie sa eviti compania oricarui alt barbat sau sa te imbraci precum o calugarita, insa nu trebuie sa folosesti gelozia ca pe o arma sau ca sa iti dovedeasca iubirea.

2. Fa gesturi tandre in public. Ia-l de mana atunci cand sunteti in public. Se va simti mai sigur pe el si pe relatia pe care o aveti.

3. Confera-i incredere de sine. Adesea, sustin psihologii, un motiv de gelozie il reprezinta temerea ca tu ai fi dispusa sa cauti un barbat mai bun decat el, de unde si teama ca il vei parasi. Arata-i ca il apreciezi pentru ceea ce este cu adevarat.

4. Include-l in planurile tale. E cea mai simpla modalitate de a-i demonstra ca nu are niciun motiv sa isi faca griji referitor la viitorul vostru impreuna.

5. Comunicati. Daca nu ii spui concret ce te deranjeaza si nici nu il asiguri de fidelitatea ta, atunci gelozia sa va escalada de la o zi la alta. Explica-i cu calm importanta increderii intr-o relatie.

Sursa foto: thestar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare