Dragoste

#dragoste #familie #relatii #poveste dragoste #cele mai frumoase povesti de dragoste

Dragostea apare cand nici nu te astepti. Iata povestea de iubire pe care si Cupidon ar fi gelos

Dan si Emily au ajuns sa se cunoasca dintr-o simpla greseala. Povestea lor de dragoste este una uimitoare si dovedeste inca o data ca dragostea poate sa apara oricand si, in special in momentele in care nu te astepti. Dragostea te surprinda in lift, in trafic, la munca sau chiar pe... e-mail. Iata povestea de dragoste uimitoare a lui Dan si Emily, care te va incanta cu siguranta.

Totul a inceput dintr-o greaseala

Dan locuieste in Australia, iar intr-o zi a trimis un e-mail catre o colega de-a sa. Numai ca destinatarul a fost pana la urma cea care urma sa ii devina sotie in scurt timp si se afla la nu mai putin de 10.000 de kilometri distanta, in Sidney.

Povestea lor de dragoste abia acum incepe si demonstreaza ca un simplu e-mail iti poate schimba viata radical si iti poate aduce chiar iubirea vietii. Emily, 26 de ani, a crezut la inceput ca e-mailul primit nu este altceva decat o simpla gluma facuta de un prieten de-al sau.

"Cand am primit e-mailul, am crezut ca este un priten care are chef de glume. M-am amuzat, apoi am cautat numele lui Dan pe Google si atunci mi-am dat seama ca s-ar putea sa nu fie chiar o gluma. Am pus mana pe telefon si l-am sunat pe Dan, care avea numarul trecut in e-mail.
El mi-a explicat insa ca totul a fost doar o gluma facuta la birou si ca isi cere scuze ca acest e-mail a ajuns la mine", a povestit Emily.

Casatoria, la fel de uimitoare

Imediat dupa ce i-a inchis, Dan parca a ramas fermecat de vocea lui Emily si isi dorea cu orice pret sa o auda din nou. Si-a facut curaj si a sunat-o din nou. El i-a spus ca aceasta greasela nu este una intamplatoare si ca nu ar fi rau sa comunice in continuare, chiar prin e-mail. "Din acea zi asteptam cu nerabdare fiecare e-mail, inainte sa citesc orice venea de la ea parca aveam fluturi in stomac. Practic, ma indragostisem de o voce. Realizam asta insa nu imi mai puteam controla sentimentele", a marturisit Dan.

De la e-mailuri, am trecut rapid la conversatii telefonice interminabile. De aici, totul s-a transformat intr-o adevarata poveste de dragoste, chiar daca totul se intampla la o distanta de zeci de mii de kilometri.

"Intr-o zi am simtit ca ea este femeia cu care vreau sa imi petrec tot restul vietii. Asa ca am pus din nou mana pe telefon si am cerut-o de sotie. Ea a acceptat imediat, iar in cateva zile a renuntat la intreaga sa viata din Sidney pentru a-mi fi alaturi", a mai povestit Dan.

Sursa foto: mirror.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare