Dragoste

#dragoste #casatorie #semne

Dragoste fara final: Semne ca nu se va insura cu tine

Este atent la nevoile tale, carismatic si plin de sex-appeal. Cu toate acestea nu te vede o relatie de viitor, nu vrea sa se insoare cu tine desi tu te vezi deja cu inelul pe deget. De unde iti dai seama de lucrul acesta? Ti-o spune chiar el.

Inconstient , barbati furnizeaza o serie de indici subtile, care ne pot ajuta pe noi sa descoperim daca cel de langa noi are intentii serioase sau mai degraba o serioasa fobie de angajamente si responsabilitati. Care sunt aceste indicii?

 

Toate fostele lui sunt "nebune"

 

Fereste-te de barbatii care isi descriu fostele iubite ca fiind nebune, bolnave psihic etc. De ce? Simplu. El este numitorul comun in toata aceasta poveste si de aici se pot trage doua concluzii: 1) Ori musteriul tau este un magnet pentru nebune, ceea ce ar insemna ca si el ar putea fi nebun; 2), Ori nu este in stare sa respecte pe cea de langa el si mai mult ca sigur ca, dupa ce iti va da si tie papuci, vei ajunge si tu in lista prietenelor nebune.
 

 

Planifica intalniri ultra-romantice

 

O cina la lumina lumarii poate fi ceva dragut si de apreciat. Dar, daca prefera sa te duca tot timpul in locuri izolate, dar romantice zice el,  ar putea fi un indiciu clar ca nu vrea sa fie vazut de o alta femeie ca este la intalnire cu tine.

Data viitoare cand iti spune sa iesiti, propune-i un restaurant aglomerat sau un bar foarte cunoscut si vezi cum reactioneaza.

 

Este cand cald cand rece la telefon

 

Iti da 10 sms-uri intr-o singura noapte si dupa se face ca n-are semnal zile intregi. Vorbeste cu tine la telefon cu orele si dupa ignora mesajele tale pentru restul week-endului. Te intrebi ce se intampla? Simplu. Baiatul este ocupat sa vrajeasca o alta. Intelege-l si tu ca nu poate face mai multe chestii deodata asa ca revino cu un telefon cand termina.

 

Lipsesc informatii de pe profilul lui de Facebook sau Hi5

 

A scos tagurile de pe pozele cu tine si cu el? I-ai dat un Friend Request acum trei luni si nici acum nu ti-a dat accept-ul, desi intra zilnic pe Facebook? Are cumva trecut la „relationship status ” precizarea „ascuns”? Atunci este cat se poate de clar: iubi al tau nici nu isi da seama ca el este implicat intr-o relatie serioasa , daramite sa viseze la nunta.

 

Prietenii lui se comporta distant

 

Chiar daca se poarta frumos cu tine, prietenii lui nu se sinchisesc sa iti puna intrebari personale despre jobul tau, interesele si pasiunile tale. De ce? Simplu, pentru ca nu vor sa investeasca prea mult timp si energie in a te cunoaste caci se gandesc si ei ca nu vei fi mai fi mult timp prin preajma.

 

Iti spune ca sunteti suflete pereche

 

Ideea unei iubiri la prima vedere poate fi ceva frumos si romantic si toti tindem sa o apreciem. Dar, de multe ori, si ce-i prea mult si prea devreme poate sugera o intentie ascunsa. Astfel, daca prietenul tau vine, dupa  doar doua saptamani de cand va cunoasteti, cu replici precum: „m-am indragostit de tine”, „cred ca suntem suflete-pereche”, „auzi, tu crezi in dragostea eterna?”, fii precauta si nu te lasa dusa de val. Este foarte posibil ca aceste cuvinte mari sa iasa asa dulce din gura lui doar pentru ca au fost rostite de atatea ori inainte.

 

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Foto : www.sitinooraliza.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare