Dragoste

#vacanta #hotel #partener #destinatii de vacanta #dating #precautie

Descopera cea mai noua tendinta in dragoste: intalnirea-vacanta!

Vrei sa afli daca tu si noul tau partener sunteti compatibili si daca merita sa investesti sentimente in noua ta relatie? O simpla calatorie de cateva zile cu acesta te va ajuta sa-i cunosti laturile ascunse si sa-ti dai seama daca ti-ai gasit jumatatea.

Ideea din spatele acestei noi tendinte este simpla: este suficient sa iti inviti proaspata cucerire intr-o escapada de weekend. Totusi, nu te lasa purtata de val, intrucat o excursie presupune si riscuri, de aceea trebuie sa iei in considerare si cateva masuri de precautie. Iata cateva reguli care te vor ajuta sa treci cu bine de orice eventuala problema:

Fericirea in casnicie dureaza trei ani si jumatate! Asa o fi?

Ia-ti masuri de siguranta

O vacanta, chiar si de doar doua zile, costa destul de mult. Chiar daca el va fi un gentleman si va vrea sa achite calatoria, asigura-te ca dispui de fonduri suficiente pentru a te intoarce singura acasa in cazul in care lucrurile intre voi nu ies asa cum te asteptai.

Atentie, pericol!

In cazul in care te hotarasti sa pleci intr-o vacanta cu o persoana pe care nu ai intalnit-o niciodata si pe care ai cunoscut-o pe site-urile de socializare sau de dating online, ia-ti cateva masuri suplimentare de precautie. Asigura-te ca site-ul pe care l-ai cunoscut este unul de incredere sau ca aveti macar o cunostinta comuna, care sa poata garanta pentru el. Vacanta-intalnire implica riscuri, mai ales daca pleci cu un necunoscut intr-un oras strain.

Fa-ti un plan B

Inainte de a pleca in vacanta, asigura-te ca ai un plan de rezerva, in eventualitatea in care lucrurile nu decurg asa cum ti-ai fi dorit. Rezerva-ti singura o camera la hotel si fii sigura ca poti sa gestionezi o situatie de urgenta, daca lucrurile scapa de sub control. Alege destinatii in care esti sigura ca poti apela la ajutorul unui prieten sau al unei rude.

Impune limite

Stabileste-ti asteptarile in ceea ce priveste o eventuala apropriere intima. In functie de imprejurarile in care v-ati cunoscut, el s-ar putea astepta sa fii o persoana lipsita de inhibitii. Este important, asadar, sa impui limite clare inainte de plecarea in minivacanta pentru a nu avea parte de surprize neplacute.

Sursa foto: blog.match.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare