Dragoste

#decor nunta #sanie #sala #semineu #rustic #fotografii #telecabina

Decoruri si idei spectaculoase pentru nuntile din timpul iernii

Nuntile din timpul iernii sunt mai putin populare decat cele programate in sezonul cald, din pricina disconfortului termic si a concediilor nespecifice acestei perioade din an. Putini viitori miri sunt suficient de curajosi sa mearga in fata altarului cand fulgii de nea acopera pamantul, insa tot ei se bucura de optiuni fascinante pentru decoruri spectaculoase, cum numai in basme sunt evocate.

Daca vei studia cu atentie decorurile spectaculoase alese de nenumarate cupluri care s-au casatorit in plin sezon rece, ai putea sa vezi nuntile din timpul iernii cu alti ochi. Iata cateva idei cu adevarat unice, pentru nunti memorabile si originale.

Amenajarea salii de petrecere

Daca si tu te-ai fi gandit la o capa din blanita fina ca fiind o idee buna pentru accesorizarea rochiei de mireasa, amenajarea salii de petrecere poate fi o reala provocare. Temele de design pentru iarna sunt stralucitoare, festive, incantatoare si purtatoare de un rafinament aparte.

Daca visezi la o petrecere calda si intima, rezerva un local cu decor rustic, care sa detina un semineu din piatra impunator. Intr-o asemenea atmosfera, romantismul va atinge cote maxime, la fel si confortul invitatilor.


Husele scaunelor pot fi si ele in ton cu anotimpul, daca alegi un design specific sarbatorilor: rosu burgundy, cu broderii aurii. Pentru decorul scaunelor, poti folosi cate un glob atasat de un buchet de merisoare, in stare naturala sau artificiala.



Angajeaza un decorator bun si transforma salonul intr-o padure magica de iarna, cu decoratiuni specifice si zapada artificiala!

Transportul

Imagineaza-ti cum ar fi sa te deplasezi catre restaurant alaturi de sotul tau, dupa slujba religioasa, intr-o sanie luxurianta trasa de un cal alb, exact ca in povesti! Aceasta fantezie nu poate fi indeplinita decat iarna, cand stratul de zapada iti permite satisfacerea acestui "moft".

Locatia fotografiilor de nunta

Orice regiune a tarii arata cu totul altfel in sezonul rece, cand natura isi imbraca vesmantul imaculat de nea, iar strazile sunt impodobite cu luminite superbe. Ai un numar mare de optiuni pentru locatia fotografiilor de nunta, precum centrul orasului si bulevardele mari, parcurile populare, faleza unui oras aflat la malul marii etc. Daca ninge, cu atat mai bine: fulgii de nea arata spectaculos in fotografiile profesioniste.

Te casatoresti langa o statiune de ski si iti place nonconformismul? Fa o poza in telecabina alaturi de partener, la zeci de metri altitudine!





 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare