Dragoste

#dragoste #cuplu #relatie

De ce este important sa faci tu primii pasi intr-o relatie

Vremurile s-au schimbat, la fel si regulile interactiunii dintre barbati si femei. Traim intr-o lume mereu in viteza, care evolueaza de la clipa la clipa, nelasandu-ne timp pentru noi insine. Acest lucru afecteaza si relatiile. Daca vrei insa sa iti gasesti perechea, nu ai vreme de pierdut. Va trebui sa cunosti o multime de tipi pana sa dai peste cel perfect, si pentru aceasta trebuie sa iei atitudine. Pentru ca stand si asteptand, nimic nu se va intampla. Ce trebuie sa faci? Urmeaza sfaturile de mai jos:

1. Identifica-ti perechea

Fiecare dintre noi s-a facut deja o idee despre cum trebuie sa arate si cum trebuie sa se comporte persoana potrivita, pe care sa o atraga si de care sa se simta atrasa. Poate intalnesti un tip care iti aminteste de un vechi iubit… poate ca si lui ii amintesti de o noua iubita la care viseaza. Nu vei gasi din prima perechea perfecta. Acest lucru se construieste insa in timp.

2. Planuieste

Incepe cu o intalnire “ca intre prieteni”. Nu e nimic anormal sa-l inviti la un suc dimineata, sau la un mic dejun. O astfel de intalnire te poate asigura ca nu vei cheltui o gramada de bani pentru un barbat cu care poate nu vei mai iesi si, in acelasi timp, ii lasi lui misiunea de a te invita la o intalnire “adevarata”, seara, in oras. Invita-l asadar intr-un loc placut, unde puteti discuta in liniste, niciodata un cinema sau un club. Puteti iesi chiar in parc, la o inghetata sau la un muzeu. Oricum, locul ales trebuie sa fie linistit, sa poti sa il cunosti mai bine. Fa-o insa in timpul zilei daca nu a diminetii.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare