INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Dragoste

#barbati casatoriti #barbati #femei

De ce barbatii casatoriti se simt atrasi de alte femei pe care le intalnesc

 

Fenomenul atractiei dintre barbatii casatoriti si femeile maritate, care nu sunt partenerele lor, a devenit un subiect de interes si analiza psihologica. De ce se intampla acest lucru? Specialistii spun ca exista motive psihologice bine intemeiate care stau la baza acestei atractii.

Unul dintre principalele motive este reprezentat de nemultumirea conjugala. Din aceasta cauza barbatii casatoriti gasesc alte femei maritate atragatoare este nemultumirea de propria casnicie. 

Perceptia ierbii mai verzi - compararea propriei casnicii cu a altora poate juca, de asemenea, un rol important in acest comportament. Acest fenomen, de "iarba e mai verde in curtea vecinului" poate conduce la idealizarea relatiilor altor cupluri, in special atunci cand exista o lipsa de incredere, dragoste sau compasiune in propria relatie. Este o perceptie care poate alimenta o atractie fata de femeile care par sa ofere ceea ce lipseste in viata conjugala a barbatului.

Dorinta de experimentare - este un alt factor care contribuie la atractia barbatilor casatoriti fata de alte femei maritate este dorinta de experimentare. Multi dintre acesti barbati simt nevoia de a experimenta noi emotii sau situatii, ceea ce le reaminteste de libertatea lor din tinerete. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii