Dragoste

#dragoste #divort #aventura #casatorie #amanti

Cum te poate afecta relatia cu un barbat casatorit

Relatia cu un barbat casatorit se termina aproape intotdeauna trist. Chiar daca ai impresia ca detii controlul situatiei si sentimentelor tale, rolul tau in aventura extraconjugala te poate afecta mai mult decat crezi.



Aventurile cu un barbat casatorit pot avea efecte puternice atat asupra lui si familiei pe care o minte cand se vede cu tine, dar si asupra ta.


Te foloseste


Barbatii cauta aventuri extraconjugale pentru a umple un gol, creat de cele mai multe ori in urma unei casnicii intre parteneri putin compatibili .

Chiar daca pare romantic si iti spune ca isi va parasi sotia pentru tine, acest scenariu este o exceptie rara, nu o regula. De multe ori, ce incepe ca o aventura de o noapte, se poate transforma intr-o relatie in care barbatul iti acorda din ce mai multa atentie, pentru a se asigura ca nu il vei parasi.

Faptul ca te suna sau iti trimite mesaje de acasa iti poate transmite semnalul ca tine atat de mult la tine incat nu-i pasa daca va fi prins de sotie. Adevarul este insa ca cei mai multi barbati fac asta pentru a-ti asigura portia de sex in afara casatoriei, fara sa se gandeasca prea mult la sentimentele tale.

Poti crede ca si tu il folosesti, insa doar unul dintre voi isi organizeaza programul dupa nevoile celuilalt si, atunci cand ii stai la dispozitie unui barbat casatorit, te foloseste, chiar daca acest gand este foarte neplacut.


Vei avea probleme cu respectul de sine


Relatia cu un barbat casatorit este un atac puternic la respectul de sine, chiar si pentru femeile care sustin ca nu au dileme morale cu privire la situatie.

Mai ales atunci cand barbatul alege sa te minta, lasandu-te sa crezi ca isi va parasi sotia pentru tine, respectul tau de sine sufera odata cu fiecare amanare.

Aceste probleme nu apar intotdeauna in timpul relatiei, dar dupa despartirea de un barbat casatorit, vei incepe sa-ti pui probleme cu privire la sansele tale de a gasi o relatie care sa te implineasca cu adevarat.

Vinovatia pentru sotia inselata sau pentru copiii care pot suferi mult din cauza infidelitatii tatalui mai ales in cazul unui divort nu este o povara usoara.

Chiar daca divorteaza , exista sanse sa te insele si pe tine si sa gaseasca o alta femeie, care sa nu-i mai aduca aminte de despartirea si divortul dureros.


Vei percepe viitorul cu nesiguranta


O relatie cu un barbat casatorit este ca un copac care creste intr-o sera. Mai devreme sau mai tarziu veti atinge momentul din care relatia nu mai poate avansa, iar tu risti sa iti pierzi timpul asteptand implinirea unor promisiuni, ce nu va veni niciodata.

Cele mai multe femei nu pot fi fericite in postura de amanta vesnica, cu vizite sporadice, dar traind sub povara vinovatiei fata de propriile dorinte, dar si fata de familia care il asteapta acasa.

Chiar daca sotia inselata nu iti va afla niciodata numele si nu va putea sa se razbune, relatia cu un barbat casatorit iti poate pune la indoiala valorile si dorintele. Sentimentul de vinovatie si respectul de sine scazut isi vor spune cuvantul si nu vei putea fi fericita alaturi de un barbat casatorit, pentru care nu vei fi niciodata cea mai importanta persoana.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului