Dragoste

#partener #minciuna #relatie #depistare minciuna

Cum stii cand esti mintit! Analiza faciala si semne comportamentale!

Analiza expresiei faciale, a tonului vocii si a felului in care o persoana gesticuleaza in momentul in care are ceva de ascuns poate sa denote daca minte sau nu.

Cunoasterea acestor tehnicii derecunoastere a acestor semnale poate sa ajute in diferite situatii, fie ca este vorba despre un partener despre care banuiti ca ar fi infidel, fie ca este vorba despre situatii de la locul de munca in care cineva incearca sa va faca rau sau sa arunce vina pe dumneavoastra, mintind.

Pentru a va da seama daca sunteti mintiti sau daca cineva minte in legatura cu un anumit subiect, trebuie sa fiti atenti la o serie de lucruri din comportamentul acelei persoane care ar putea sa va ajute sa identificati care sunt declaratiile false.

1. Gesturi nepotrivite si asimetrice

In momentul in care cineva gesticuleaza cu mana sau arata cu degetul in alta directie decat cea in care priveste, in timpul unei discutii, dovedeste ca acea persoana ascunde ceva. Acest gest se petrece atunci cand persoana respectiva spune ceva dar gandeste altceva.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare