Dragoste

#cuplu 2015 #relatie sanatoasa 2015 #acceptare #comunicare #iubire #cuplu

Cum sa va faceti iubirea sa infloreasca in 2015

Ai pus anului 2014 alaturi de un nou partener? Pentru ca relatia voastra sa infloreasca in 2015, iata cinci secrete care asigura fericirea in cuplu.
 

1. Acceptati ca sunteti diferiti. Chiar daca, la inceputul povestii de iubire, pare ca va potriviti perfect, trecerea timpului va scoate la iveala toate diferentele, uneori agasante, care va despart. Luati-le ca atare, intelegand ca intocmai diferentele dintre voi va fac relatia mai interesanta!

 

2. Nimeni nu este perfect. Nici macar partenerul care, initial, parea sa nu aiba niciun defect. O perspectiva realista si capacitatea de a intelege si ierta, cand este cazul, contribuie la construirea unei relatii solide pe termen lung.

 

3. Discutiile constructive sunt vitale. Nu exista cuplu care sa nu aiba discutii in contradictoriu. Important este insa felul in care se desfasoara acestea: loviturile sub centura, umilirea si ridiculizarea celuilalt sunt absolut interzise intr-o relatie sanatoasa!

 

4. Nu va luati foarte in serios. Capacitatea de a face haz de necaz va va ajuta sa infruntati si sa depasiti mai usor obstacolele inevitabile.

 

5. Ascultati-va reciproc. Orice s-ar intampla, este important sa va ascultati, cu adevarat, unul pe celalalt, in loc sa presupuneti ca ati inteles "mesajul" din spatele actiunilor partenerului.



Sursa foto: livehdwallpaper.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare