Dragoste

#relatie de cuplu #luna de miere #organizare luna de miere

Cum sa traiesti o a doua luna de miere

Dupa casatorie, odata cu trecerea timpului, devine tot mai greu sa retraiesti momentele frumoase din luna de miere. Chiar daca grijile si preocuparile zilnice sunt inevitabile, nu inseamna ca este imposibil sa savurezi din nou momentele de gratie din trecut. Pentru a reusit acest lucru, este important sa pui relatia cu partenerul de viata pe primele locuri.

Iata cum sa traiesti o a doua luna de miere cu persoana iubita:
 

Petreceti timp impreuna


Fa in asa fel incat sa petreci mai mult timp cu sotul sau sotia. Nu este vorba, aici, despre timpul petrecut impreuna la spalatorie, cand reparati o usa sau faceti baie bebelusului. Pentru a retrai luna de miere, trebuie ca timpul petrecut impreuna sa fie unul in care va concentrati numai unul asupra altuia.

Mergeti impreuna in parc, faceti o escapada la final de saptamana, oferiti-va un masaj. Clipele de relaxare si rasfat in cuplu ii apropie pe parteneri si consolideaza relatia dintre acestia. Veti avea timp sa va destainuiti, sa comunicati si sa fiti un prieten bun unul pentru altul. Apoi, cand unul dintre parteneri este deschis, comunicativ si vesel, celalalt se "molipseste" si atmosfera poate fi mult mai placuta in casa.
 

Imbunatateste viata sexuala


Nu lasa grijile sau problemele zilnice sa afecteze viata sexuala. Acest plan existential este unul dintre cele mai importante pentru fericirea si bunastarea unui cuplu. Sexul consolideaza relatia si are efecte benefice asupra sanatatii. Gandeste-te intotdeauna la modalitati de a comunica cu partenerul tau de viata si de a aduce mereu ceva nou, care sa mentina flacara pasiunii.
 

Ingrijeste-te de aspectul exterior


Delasarea este des intalnita in cuplurile casatorite, in ceea ce priveste aspectul exterior. Nimeni nu spune ca trebuie sa te parfumezi si machiezi cat stai in casa. Dar poti oricand sa porti un tricou mai sexi, care iti pune in valoare formele, sa ai parul ingrijit si sa folosesti o crema hidratanta. Prospetimea si simplitatea sunt cele mai bune accesorii cand vrei sa arati bine in casa.
 

Faceti impreuna lucruri speciale


Dupa ce te-ai casatorit, momentele de magie de care iti amintesti cu nostalgie nu trebuie sa constituie doar o amintire. Una dintre modalitatile de a trai o noua luna de miere este sa faci cu persoana iubita ceva ce va aduce multa bucurie: o excursie, un nou sport, o intalnire cu persoane dragi pe care nu le-ati vazut de mult timp, implinirea unui vis (zbor cu balonul) etc. La finalul anului, cand vei privi in urma, te vei bucura sa stii ca ati reusit sa mergeti in safari in jungla impreuna sau ca ati incercat pentru prima data in viata parapanta.
 

Arata-ti aprecierea


Una dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face in casnicie este sa-ti arati aprecierea pentru celalalt. Partenerul de viata are nevoie sa vada recunostinta ta si bucuria ca sunteti impreuna.
 

Faceti lucruri spontane


Chiar daca pare copilaresc, in realitate gesturile spontane au un rol benefic asupra cuplului. Mergeti la o plimbare seara prin oras, doar pentru a privi luminitele, chiar daca este mijlocul saptamanii. Viata nu o sa vi se mai para atat de monotona, iar a doua zi veti fi cu zambetul pe buze cand va veti aminti de escapada voastra.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului