Dragoste

#dating online #iubire #internet #matrimoniale

Cum sa-ti intalnesti partenerul pe internet

Internetul satisface din ce in ce mai multe nevoi de comunicare, dar daca esti in cautarea partenerului ideal online, trebuie sa stii cum sa alegi barbatii cu potential, dintre miile de barbati nepotriviti.

Pericolele unei relatii online pot fi ocolite cu usurinta daca stii sa faci procesul de selectie si nu iti pierzi timpul cu parteneri incompatibili din start.

Site-urile de dating online , cum este Sentimente.ro, iti ofera sansa sa cunosti foarte multi parteneri potentiali, dar alegerea cea mai buna ramane responsabilitatea ta.

 

Profilul tau

 

Pentru a te asigura ca te prezinti corect in mediul online si ca atragi barbati care te-ar interesa, alege o poza in care zambesti. Evita pozele prea sexy sau pe cele amuzante, deoarece acestea pot fi usor interpretate gresit de barbati care te-ar putea evita din aceasta cauza.

Aceleasi reguli se aplica si pentru "Username". Alege un nume fara subinteles sexual, care sa evoce o imagine placuta sau neutra.

Fii sincera in informatiile oferite in profil despre tine, dar nu publica CV-ul tau complet. Unii barbati pot fi intimidati de o femeie mai bine pregatita ca ei si care vorbeste mai multe limbi straine.

Da detalii despre tipul de relatie pe care il cauti. Daca lasi sa se inteleaga ca esti deschisa la orice tip de interactiune, ai putea fi asaltata de barbati interesati doar de aventuri pasagere.

 

Profilul lui

 

Profilul potentialilor parteneri ar trebui sa respecte aceleasi reguli ca si profilul tau. Evita-i pe cei cu un username cu referinte legate de sex sau violenta si pe cei care au considerat ca poza de profil care ii reprezinta cel mai bine este una cu muschii lor abdominali incordati.

Evita-i pe cei al caror profil nu se potriveste cu asteptarile tale, deoarece risti sa iti pierzi timpul.

Fii precauta atunci cand e vorba de barbati foarte prietenosi, care arata foarte bine si sustin ca au venituri consistente. Cel mai probabil, acestia mint si vei fi dezamagita la prima intalnire .

 

Comunicarea online

 

Cand incepi sa vorbesti cu cei pe care ii intalnesti pe chat sau prin mesaje pe site-ul de dating, fii tu insati, dar abordeaza-i intr-un mod inedit pentru a le atrage atentia.

Daca observi ca vor sa discute imediat despre sex sau iti pun rapid intrebari detaliate despre viata si datele tale personale, probabil ca nu sunt partenerul ideal pe care il cauti.

Odata ce ati descoperit ca aveti lucruri in comun si ca va face placere sa vorbiti, discutati cat mai mult pentru a va cunoaste mai bine. Nu trebuie sa oferi detalii foarte personale inainte sa fii pregatita, dar, pe masura ce relatia continua, poti fi mai deschisa. Evita insa dezvaluirea datelor personale cum sunt data exacta a nasterii si adresa.

 

Intalnirea offline

 

In functie de entuziasmul lui si de starea ta, poti alege sa te vezi cu el dupa ce ati vorbit mai mult si simti ca nu mai este complet un strain.

Alege un loc public si o ora in timpul zilei pentru prima intalnire. Poti chiar lua o prietena cu tine, daca nu te simti in siguranta.

Daca descoperi ca te-a mintit cu ceva in discutiile voastre, s-ar putea ca el sa nu fie partenerul ideal pentru tine, dar nu il descalifica complet pentru un lucru minor, cum ar fi faptul ca nu ti-a zis ca poarta ochelari.

Ca orice alta metoda de a cunoaste oameni noi, site-urile de dating si de socializare iti pot oferisi posibilitati nesperate dar si riscuri. Nu uita de siguranta ta si, cu rabdare, vei ajunge sa cunosti din ce in ce mai multi parteneri compatibili . Unul dintre ei ar putea fi chiar viitorul tau sot, dar nu porni la drum cu asteptari nerealiste: foarte rar se intampla sa ai noroc la prima incercare.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare