Dragoste

# intalnire romantica #prima intalnire #dating #intalnire online

Cum sa seduci o femeie intr-o intalnire online

Intalnirile online iti dau acum sansa de a cunoaste oameni noi si interesanti, insa mai mult decat atat, acestea iti dau sansa de a cuceri mai usor o femeie care pare inabordabila. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa seduci orice femei in cadrul unei intalniri online.

Ataseaza profilului o imagine buna


Prima impresie este esentiala si doar daca aceasta este buna vei reusi sa intri in contact cu o femeie speciala. Ataseaza profilului tau o fotografie care sa te reprezinte, dar care totusi sa fie simpla si in care sa apari doar tu. Nu uita ca o femeie care isi doreste o intalnire online vrea sa vada cum arata persoana inainte de a discuta cu ea. Si este absolut normal, mai ales ca internetul este totusi destul de nesigur.
 

Impresioneaz-o cu bun simt


Probabil ca foarte multe femei care intra pe site-urile de intalniri online sunt deja satule de barbati care le vorbesc de sus, care nu stiu ce inseamna respect si bun simt. Incearca sa o contactezi intr-un mod cat mai placut si mai respectuos. Mai intai trebuie sa o saluti si sa o intrebi daca o deranjezi, daca iti poate acorda cateva minute si eventual daca ai putea sa o mai cauti si alta data. Vei fi uimit sa vezi ca femeile adora barbatii cu mult bun simt, chiar in cadrul unei intalniri online.
 

Fii amuzant


Mai mult decat orice, femeile isi doresc barbati care sa le faca sa rada si sa se simta bine. Incearca sa fii spiritual si sa gasesti un lucru amuzant in toate discutiile voastre. Totusi, evita sa exagerezi pentru ca risti sa o plictisesti si sa cazi in extrema in care esti doar un tip care incearca prea mult sa o impresioneze inca de pe site-ul de intalniri online.


Asteapta un raspuns


Discutiile de pe site-ul de intalniri online te pot induce in eroare, iar daca nu esti atent poti sa cazi intr-o capcana frecventa. Ori de cate ori ii scrii ceva, asteapta sa iti raspunda. Nu scrie prea multe randuri si nu ii adresa prea multe intrebari. Va considera ca dai semne de disperare si va face rapid cativa pasi inapoi. Lasa-i spatiul de care are nevoie si lasa intalnirile online sa decurga intr-un mod cat mai natural.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare