Dragoste

#cuplu #fericire #femeie

Cum sa faci o femeie fericita

Chiar daca fericirea femeilor ramane o enigma individuala, multi barbati stiu regulile care te ajuta sa o faci fericita pe partenera ta. Afla care sunt cele mai simple moduri de a contribui la fericirea unei femei.

Atunci cand vine vorba de femei, nu face greseala sa crezi ca o poti face fericita fara sa-i identifici si sa-i satisfaci nevoile emotionale.

Chiar daca detaliile difera de la caz la caz, tine cont de cateva sfaturi simple, care te pot ajuta sa faci o femeie fericita.

 

Comunica-ti sentimentele

 

Femeilor le place sa stie ca sunt iubite. Barbatii cred adesea ca dragostea lor este evidenta din micile gesturi, insa cele doua cuvinte simple "Te iubesc" nu pot fi inlocuite de nimic.

Barbatii pot vedea un gest de iubire suficient in faptul ca muncesc pentru a-si intretine familia, dar pentru a-i arata persoanei iubite ca o iubesc, trebuie sa o mai si spui din cand in cand.

Uita-te in ochii ei spune-i sincer "Te iubesc", nu doar o data pe an, in ziua aniversarii relatiei voastre, ci de fiecare data cand simti acest lucru.

 

Ofera-i siguranta

 

Multi barbati cred ca siguranta financiara este cel mai important lucru pentru femei. Chiar daca le place sa primeasca cadouri si sa isi decoreze casa cu lucruri scumpe, femeile apreciaza in primul rand siguranta emotionala.

Ii poti oferi siguranta emotionala fiindu-i alaturi cand are probleme si tratand relatia voastra cu respectul pe care il merita.

Daca despartirea sau divortul sunt subiecte abordate la fiecare neintelegere sau cearta, nu-i oferi cu adevarat siguranta emotionala.

Fii alaturi de ea atunci cand are nevoie si devino prietenul ei cel mai bun, pentru a o ajuta sa faca un pas mai aproape de fericire.

 

Ascult-o

 

Comunicarea si mai ales abilitatea de a asculta sunt foarte pretuite de femei. Barbatii asculta adesea problemele partenerei asteptand modul in care putem interveni pentru a rezolva situatia.

Femeile nu discuta insa despre probleme numai din dorinta de a gasi cat mai rapid o rezolvare. De cele mai multe ori, ea poate rezolva problema si singura, insa modul in care o asculti si o sustii ii da curaj sa infrunte situatia.

Nu o intrerupe atunci cand incearca sa vorbeasca despre sentimentele ei, deoarece acest tip de comunicare are o valoare foarte importanta pentru relatia voastra.

Daca viitoare cand vrea sa discute cu tine o problema, nu asculta problema, ci sentimentele ei legate de situatie. In cazul in care nu-ti cere ajutorul , o poti intreba daca i-ar folosi, dar nu o presa apoi sa accepte solutia aleasa de tine.

 

Fa-i complimente

 

Cei mai multi barbati stiu deja unicul raspuns acceptabil la intrebarea "Par grasa in rochia asta?". Femeilor le place sa se simta atragatoare, iar glumele pe seama aspectului lor fizic, pentru care petrec uneori ore in fata oglinzii sau la sala, le descurajeaza.

Chiar daca femeia din viata ta nu pune prea mare pret pe admiratia strainilor, parerea si atractia partenerului conteaza insa cu adevarat.

Spune-i ca este frumoasa sau atragatoare fara sa fie nevoie sa iti ceara chiar ea complimente.

 

Ofera-i preludiul dorit

 

Cand vine vorba de sex, preludiul mai lung necesar femeilor nu este un simplu moft, ci o necesitate biologica pentru a ajunge la orgasm.

Pentru a intra in starea necesara, o poti ajuta cu mesaje sexy de-a lungul zilei. Anticiparea o va ajuta sa se bucure mai mult de momentele petrecute impreuna.

Femeile vor insa imbratisari si momente intime care nu includ sex. Daca un barbat transforma fiecare atingere afectuasa intr-un prilej de sex, risca sa-si indeparteze partenera.

Atentia, rabdarea si disponibilitatea ta de a comunica raman uneltele cele mai eficiente pe care le poti folosi pentru a-ti transforma partenera intr-o femeie fericita.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului