Dragoste

#piese de mobilier #cumparaturi pentru casa #masuratori #magazine de mobila

Cum sa faceti cumparaturi pentru casa fara sa va "omorati"

Recunoaste, de fiecare data cand mergi cu partenerul la cumparaturi pentru casa, intre voi se nasc tensiuni care stau sa explodeze. Tu vrei o piesa de mobilier mai scumpa, partenerul vrea sa faceti economii, tu gasesti decoratiuni care crezi ca s-ar potrivi cu stilul casei, el le considera total inutile. De la aceste mici discutii in contradictoriu, pana la izbucnirea unui scandal conjugal in toata regula nu mai este decat un pas

Din fericire, momentele pe care le petreceti impreuna la cumparaturile pentru casa pot fi unele frumoase, daca invatati sa lasati de voi si sa va acceptati parerile.

Intelege ca nu tot ce vezi in reviste gasesti si in magazine

Daca pleci la cumparaturile pentru casa cu o ideea inradacinata, desprinsa din reviste, ar fi bine sa renunti la ea sau cel putin sa iei in calcul posibilitatea de a nu gasi exact ceea ce cauti.

Multe dintre fotografiile cu case amenajate in stil extravagant iti prezinta piese de mobilier si decoratiuni care nu se gasesc peste tot, astfel ca degeaba iei la pas toate retailurile de mobila din oras. In final, dupa o zi de alergat printre raioane, nu vei reusi decat sa te enervezi si sa-ti aduci partenerul in pragul disperarii. Orienteaza-te spre alte lucruri pentru casa, astfel incat amandoi sa fiti multumiti de achitiile facute.

Stabiliti din timp un buget pentru cumparaturi

Tocmai ai vazut un pat matrimonial superb pentru dormitor, insa partenerul tau te anunta ca nu a luat suficient de multi bani de acasa. Nervi, isterie, reprosuri, toate acestea se abat asupra voastra si va strica buna dispozitie. Stabiliti un buget pentru cumparaturi si incercati sa va incadrati in suma respectiva.

Masurati spatiul de care dispuneti

Inainte de a pleca la cumparaturile pentru casa, masurati de doua ori spatiul pe care vreti sa-l ocupati cu piese de mobilier. Nimic nu este mai stresant decat sa gasiti piesele de mobilier ideale si sa nu stiti daca va vor incapea pe usa sau daca vor avea loc in camera. Veti reusi sa va enervati si sa aruncati vina de la unul la altul pentru aceasta omisiune.

Evitati magazinele de mobila supraaglomerate

Pentru a evita certurile cu partenerul de viata atunci cand mergeti la cumparaturile pentru casa, indicat ar fi sa evitati magazinele supraaglomerate. Veti pierde mult timp strecurandu-va printre ceilalti cumparatori si nu veti reusi sa ajungeti pe toate raioanele. Pentru a face cumparaturi fara sa va "omorati", puteti vizita magazinele in timpul saptamanii, cand sunt mai putin aglomerate.

Sursa foto: visualphotos.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare