Dragoste

# intalnire romantica #aromaterapie #muzica #televizor #lumanari parfumate

Cum sa ai o intalnire romantica acasa

Vrei sa ai o intalnire romantica alaturi de persoana iubita? Nimic mai simplu, fa chiar acum o rezervare in cel mai tare loc din oras: dormitorul tau! Nu conteaza ca nu esti un maestru sau o maestra in arta bucatariei, important este sa iesiti din rutina, pentru ca tu si partenerul/a sa va bucurati de o intalnire memorabila, chiar la voi acasa. Afla cum sa faci asta cu ajutorul sfaturilor expertului in relatii Paul Carrick Brunson de la portalul online YourTango.

Renunta la televizor

Atunci cand intentionezi sa reaprinzi flacara pasiunii intre tine si persoana iubita, televizorul trebuie sa fie scos din priza. La propriu! Sub nici o forma nu vrei sa fiti distrasi de serialul "X" sau show-ul de televiziune "Y", tot ceea ce conteaza acum esti tu si iubitul sau iubita ta

Aceste momente de liniste sunt menite sa sparga rutina care s-a instalat intre voi si sa va faca sa va reamintiti de momentele frumoase pe care le aveati la inceputul relatiei.

Foloseste-te de aromaterapie

Surprizele fac oricui viata mai frumoasa, asa ca surprinde-ti partenerul de viata cu cateva arome care sa va introduca in starea aceea de relaxare de care aveti nevoie pentru o seara de neuitat.

Lumanarile parfumate cu aroma de mosc, vanilie sau levantica, sunt cunoscute pentru efectele relaxante pe care le au asupra organismului. Daca vrei sa infrumusetezi si mai mult atmosfera, cumpara un ulei de masaj cu efect afrodisiac si ofera-i partenerului o experienta cum nu a avut vreodata.

Nu uita de muzica

Daca vrei sa ai succes cu adevarat, iar partenerul sa fie impresionat, muzica este un element crucial, ce nu trebuie sa lipseasca din ingredientele unei seri romantice. Realizeaza un playlist care sa ii mearga la inima si cucereste-ti partenerul cu ajutorul melodiilor de dragoste. Cheia reusitei este sa incluzi in lista de melodii cantecele preferate ale partenerului.

Presara petale de trandafir

Petalele de trandafir dau impresia unui cadru natural. Presara pe patul matrimonial cateva petale de trandafir care sa intregeasca atmosfera de senzualitate ce a cuprins incaperea. Nu uita de lumanarile parfumate, melodia ce se aude din difuzoare si lumina difuza, alte elemente esentiale care merg in armonie cu petalele de trandafir.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii