Dragoste

#matrimoniale #matrimoniale online #barbat insurat

Cum iti dai seama ca un barbat este insurat

Daca ai cunoscut un barbat pe un site de matrimoniale online, se poate ca una dintre dileme sa fie daca acesta este sigur, asa cum pretinde sau daca este un barbat insurat. Exista cateva modalitati de a-ti da seama de starea lui civila.
 

Evita sa discute cu tine pe messenger


Daca l-ai cunoscut pe un site de matrimoniale online, probabil ca discutati mult pe internet. Daca barbatul cu care vorbesti nu vrea sa discutati pe messenger, se poate sa fie insurat sau sa aiba pe cineva. Discutiile pe messenger pot ramane in memoria programului, apar in folderele din email sau in arhiva. Desigur, exista optiunea de stergere, dar ce barbat isi pierde vremea verificand mereu setarile pentru a nu lasa urme?
 

Are o adresa email cu pseudonim


Una dintre cele mai comune lucruri pe un site de matrimoniale online este sa faci schimb de adrese email. Daca barbatul pe care l-ai cunoscut are o adresa de email cu un ID anonim ( exemplu - boby2394) se poate sa foloseasca aceasta adresa pentru a-si ascunde identitatea in cazul in care partenera lui ar vedea accidental emailurile.
 

Nu-l gasesti la telefon niciodata


Un barbat poate fi foarte ocupat, insa cand nu iti raspunde niciodata la telefon, ar trebui ca acest comportament sa-ti ridice semne de intrebare. Daca te suna el mai tarziu sau prefera SMS-urile, se poate sa fie un semn ca este insurat. Gandeste-te ca avea timp sa flirteze cu tine pe un site de matrimoniale online, prin urmare ar trebui in mod normal sa raspunda si la telefon.
 

Isi schimba comportamentul in fata altcuiva

L-ai intalnit pe un site de matrimoniale si ati avut prima intalnire. Daca pare foarte prietenos cu tine si devine brusc rece si oficial cand ii suna telefonul sau cand intalniti un cunoscut de-al lui, este un semnal de alarma. Se poate ca schimbarea de comportament sa fie cauzata de un risc la care se supune intalnindu-se cu tine. Incearca sa afli subtil cu cine a vorbit la telefon sau cine este persoana pe care a salutat-o atat de stangaci.

Nu vorbeste despre viata lui personala


Este normal sa vrei sa stii cate ceva despre barbatul pe care l-ai cunoscut. Fie ca este cineva de pe un site de matrimoniale online, fie de cineva intalnit la o petrecere sau in alt loc, daca incepeti sa va vedeti, este firesc sa vorbiti despre voi. Daca barbatul din fata ta evita orice discutie despre familie si casa, este posibil sa fie deja insurat.

Nu este flexibil si iti impune reguli


In cazul in care observi ca esti mereu obligata sa te pliezi pe programul lui si sa respecti niste reguli impuse, este foarte posibil ca barbatul cu care te vezi sa aiba deja o relatie oficiala. Chiar daca l-ai cunoscut printr-un serviciu de matrimoniale online, nu inseamna ca este un barbat liber. Poate ca situatia lui este complicata acasa si intre timp vrea o noua prezenta feminina in viata lui. Daca el este cel care stabileste intotdeauna intalnirile, daca va vedeti mereu la tine acasa sau intr-un loc intim, daca insista sa nu-l suni tu, probabil ca este un barbat insurat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare