Dragoste

#cuplu #mireasa #skydiving #parapanta #sport extrem #adrenalina #nunta #inel de logodna #casatorie #cerere in casatorie

Cerere in casatorie cu adrenalina

Daca prietena ta este o fire mai sportiva sau ii plac lucrurile nonconformiste, atunci clasicii trandafiri rosii si ingenunchiatul in fata ei nu vor avea succes. Cu siguranta viseaza la ceva inedit, care sa o cucereasca pe loc. Asadar, adrenalina va fi ingredientul perfect pentru o de neuitat.

 

 

Ai nevoie de:

  • o sesiune de (sau parapanta, zborul cu avionul usor, motodeltaplanul, motoparapanta)
  • cuvintele “magice” scrise pe un banner


Desfasurarea actiunii

Pregatirea detaliilor

Trebuie sa te ocupi de cateva detalii inainte de a trece la actiunea propriu-zisa. Suna la compania care va skydiving -ul si stabileste doua lucruri: in primul rand, trebuie sa faci o rezervare, pentru a sti exact ziua si ora cand trebuie sa va prezentati.

Incearca sa alegi o zi in care stii sigur ca nu va interveni nimic. Pentru aceasta, n-ar strica daca ai vorbi cu partenera ta in prealabil despre planurile voastre de weekend si i-ai “strecura” o vorba de genul ca tu vrei sa stati doar voi doi in casa si sa va uitati la filme. In felul acesta, o vei impiedica sa isi planifice alte activitati in afara casei.

Dupa ce ai primit confirmarea rezervarii, urmeaza cooptarea complicilor. Roaga-l pe organizator sa te ajute sa duci la capat o cerere in casatorie mai nonconformista. Tot ce va trebui sa faca acesta este sa afiseze un banner cu “vrei sa te casatoresti cu mine”, (pregatit in prealabil de tine), in locul in care veti ateriza la incheierea partidei de skydiving.

Daca ai reusit sa-ti gasesti complicele, este timpul sa te ocupi de banner. Asigura -te ca are o dimensiune destul de mare, pentru a putea fi zarit de la cativa metri inaltime. Asta nu inseamna ca trebuie sa-l zaresti chiar din avion. Ideea este sa nu te limitezi la un font prea mic.

Ziua cea mare

Iata ca a sosit si ziua mult asteptata! Pe cand prietena ta se astepta sa stati in casa toata ziua, surpriza! Dis-de-dimineata ii spui ca i-ai pregatit o activitate antrenanta, asa ca aveti nevoie sa va pregatiti corespunzator. Un mic dejun sanatos, preparat chiar de tine, echipamentul sortiv sau o tinuta lejera. Destinatia: parcul sau centrul unde tu deja ai facut rezervarile pentru skydiving.

Inainte de a pleca totusi din casa, ar fi bine daca reusesti sa dai un telefon de confirmare, pentru a te asigura ca cei care te vor ajuta la realizarea cererii in casatorie sunt pregatiti corespunzator.

Nu uita inelul de logodna!
Ce farmec ar mai avea o cerere in casatorie fara acest simbol? Daca totusi crezi ca nu te descurci sa cumperi inelul perfect, atunci o poti duce de la skydiving direct la magazinul cu bijuterii.

Si daca in aceasta zi esti mai zambaret decat de obicei, nu dezvalui secretul pana la momentul adevarului. In rest, lucrurile ar trebui sa se desfasoare relativ simplu si fara complicatii: va echipati pentru skydiving, in momentul in care va apropiati de sol ea zareste bannerul cu “vrei sa te casatoresti cu mine”, se prinde ca despre voi doi este vorba, aterizati si atunci mai lansezi o data intrebarea.

Efectul acestei cereri in casatorie este garantat: imagineaza-ti ca la toata adrenalina oferita de un sport extrem se adauga bucuria de a fi ceruta in casatorie de barbatul pe care il iubeste. Crezi ca va mai avea timp sa stea pe ganduri?

Daca te intrebai unde poti sa faci skydiving in Romania, iata cateva adrese utile:

Pentru un salt in tandem cu un instructor, trebuie sa platesti suma de aproximativ 150 euro, iar daca vrei sa sari individual, te costa aproximativ 20 de euro.

Daca nu esti fan sky-diving, incearca zborul cu avionul usor, motodeltaplanul sau motoparapanta. Mai multe detalii gasesti aici.

Inelul de logodna

Nu este prea usor sa alegi un inel de logodna pentru o persoana sportiva. S-ar putea ca forma clasica sa nu se potriveasca gusturilor mai excentrice. Daca prietena ta este o fire activa, atunci opteaza pentru un inel de calitate, care sa reziste activitatilor de zi cu zi. De exemplu, nu opta pentru pietre prea mari sau montate in inaltimea inelului, pentru ca o persoana activa risca sa il deterioreze. Iata cateva modele:

Te-ar mai putea interesa:

Cerere in casatorie cu peripetii

Cere-o in casatorie pas cu pas 

Cum sa o ceri in casatorie

Cere-o in casatorie ca-n filme

Cere-o in casatorie pe culmile romanismului

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare