Dragoste

#cerere in casatorie #casatorie #mariaj #sotie #mireasa #inel de logodna #romantic #restaurant #nunta

Cere-o in casatorie pe culmile romantismului

O ultra-romantica poate da usor gata aproape orice femeie. Combina in cantitati generoase dragostea si rasfatul si ai toate sansele ca rezultatul sa fie un “Da” la intrebarea ta.



Chiar daca traim intr-o lume a vitezei, cu oameni ceva mai practici, romantismul inca nu a devenit un cliseu. Profita din plin de un intreg arsenal de elemente romantice si ofera-i partenerei tale o cerere in casatorie de neuitat.

Ai nevoie de:

  • o programare la un salon de infrumusetare pentru prietena ta.
  • o rochie de seara pentru ea si accesoriile necesare
  • rezervare la restaurant
  • sampanie, pahare
  • limuzina, masina personala sau taxi 
  • fotograf


Despre ce este vorba:


Iti vei surprinde partenera printr-un rasfat total, care se va incheia cu intrebarea magica “Vrei sa te casatoresti cu mine?”. Pentru aceasta, vei pregati o seara cu totul speciala. Bineinteles, partenera ta nu va banui nicio clipa ceea ce i se pregateste. O vei transforma din cap pana-n picioare intr-o adevarata printesa.

Desfasurarea actiunii:

Pasul 1


Incearca sa o induci cat mai mult in eroare, pentru a nu banui pentru niciun moment ceea ce va urma. Asadar, faceti-va planuri pentru weekend sau pentru o zi libera. De exemplu, propune-i sa mergeti la un picnic, la munte sau sa va vizitati prietenii.

Pasul 2

Cu cateva ore inainte de plecare spre destinatie, ar trebui sa te faci nevazut, dar nu inainte de a-i strecura iubitei tale un plic cu cateva instructiuni. Mai exact, programarea la salon pentru manichiura si coafura. Lasa-i si un mic biletel in care ii explici ce are de facut: sa de-a fuga pana la salonul de cosmetica pentru a se lasa rasfata.

In timpul in care ea este la coafor, tu ii vei lasa pe pat o rochie de seara impreuna cu accesoriile necesare. Singurul lucru care ar trebui sa lipseasca este un colier, un lantisor sau o pereche de cercei. Vei vedea in urmatorii pasi de ce.

Ajunsa acasa, prietena ta va descoperi pe patul din dormitor impreuna cu un alt biletel de la tine, in care ii mentionezi ca trebuie sa se pregateasca pentru o seara in oras si ca vei veni sa o iei la ora stabilita de tine in bilet.

Pasul 3

Daca vrei sa mizezi pe extravaganta si lux, atunci poti inchiria o limuzina care sa va duca pe amandoi direct la restaurant. Daca dispui de un buget mai redus, atunci foloseste masina personala sau taxiul. Important este ca amandoi veti petrece o seara in doi. Se intelege ca si tu trebuie sa fii la patru ace si ca restaurantul este unul care impune o astfel de eticheta.

Pasul 4

Ajunsi la restaurant, va veti bucura de o cina in doi, iar aici tu o vei surprinde iarasi. Ii vei prezenta o cutiuta micuta de bijuterii. In interior nu se va afla ce crezi tu, inelul de logodna, ci bijuteria care lipsea din tinuta ei de seara: poate fi un lantisor, un colier sau o pereche de cercei. Ideea este sa incapa intr-o cutiuta mica, pentru ca ea sa aiba impresia ca va primi un inel de logodna .

Vei observa dezamagirea pe fata ei, dar asta va contribui la surpriza de proportii de mai tarziu.

Pasul 5

Dupa ce ati terminat cina, ia o sticla de sampanie, doua pahare, urcati-va in masina si indreptati-va spre un loc linistit in aer liber: o bancuta dintr-un parc, malul unei ape sau orice loc care va trezeste amintiri placute.

Ajunsi acolo, isi va intra in rol si fotograful mentionat in lista de pregatiri. Pur si simplu, tu o vei servi cu un pahar de sampanie, ii vei spune ceea ce simti pentru ea si ii vei propune sa fie sotia ta. In tot acest timp, fotograful ca trebui sa capteze instantanee cu voi doi, fara ca prietena ta sa il observe. In felul acesta, veti pastra intacta amintirea acestei zile.

Inelul de logodna ideal

Se intelege ca romantismul acestei cererei in casatorie trebuie sa fie completat de un inel pe masura.Alege un inel rafinat si nu iti fie teama sa optezi pentru o dimensiune mai mare. Iata cateva modele de inele impresionante:

casanuntilor.ro

bjijuterieeurogold.ro

diamante.ro

goldmall.ro

roxandy.ro

bbcollection

Te-ar mai putea interesa: 

Cerere in casatorie cu peripetii

Cere-o in casatorie pas cu pas 

Cum sa o ceri in casatorie

Cere-o in casatorie ca-n filme

Cerere in casatorie cu adrenalina 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare