Dragoste

#partener #aventura #semne ca te insala

Cele mai banale semne care iti spun ca are o aventura

Infidelitatea este o problema care poate aparea in viata oricarui cuplu, oricat de solida ar putea parea relatia. Pana sa obtii dovezi concrete ca ai fost inselat/a, comportamentul partenerului este cel care iti indica primul ca ceva nu este in regula. Iata care sunt cele mai banale semne prin care poti afla daca are o aventura.

 

Acorda o mai mare atentie aspectului fizic

Deodata, blugii si bocancii sunt inlocuiti de pantofi si pantaloni eleganti, iar tricourile banale sunt date la schimb pe cateva camasi trendy care si-au facut loc in garderoba lui.

Faptul ca partenerul isi schimba obiceiurile vestimentare si acorda o mare mare importanta felului in care se imbraca, ar trebui sa iti dea de gandit. Specialistii in divorturi considera ca trebuie sa fii atenta/a si la parfumul pe care il foloseste partenerul de viata. Daca si-a schimbat parfumul cu care se dadea de obicei, ar putea fi un cadou de la cel sau cea cu care te insala.


Isi "pazeste" telefonul mobil

Daca pana acum nu avea nici o problema sa-si lase telefonul oriunde sau sa te uiti in telefonul lui, iar dintr-o data incepe sa-l supravegheze continuu si il tine pe silent este un semn ca te insala. Cere-i telefonul, uite-te daca este dat in modul silentios si intreaba-l ce se intampla.


Refuza sa-ti dea acces la mail sau la conturile de socializare

Este normal sa isi protejeze conturile de pe retelele de socializare sau cele de e-mail. Daca ai anumite dubii ii poti cere parola la aceste conturi. Daca o obtii fara probleme inseamna ca partenerul nu are nimic de ascuns si relatia voastra este deschisa, iar increderea in el nu a fost afectata.


Face remarci rautacioase la adresa ta

Nu ar trebui sa te mire daca partenerul incepe sa faca remarci rautacioase la adresa ta. Este un alt semn ca ai putea fi inselat/a, cel care o face resimte un puternic sentiment de vinovatie si cauta, inconstient, scuze pentru a se simti mai bine in pielea lui. In plus, daca este prins poate reactiona oricand spunand ca voi doi va certati mereu si nu mai suporta relatia in care era implicat.

Sursa foto: guystuffcounseling.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare