INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Dragoste

#dragoste #relatie #femeie fericita

Cel mai simplu mod de a face o femeie fericita

Comunicare, afectiune, pasiune, intelegere - iata doar cateva cuvinte care definesc un cuplu fericit. Toate bune si frumoase, dar niciunul dintre acestea nu ne spune ce trebuie sa faca exact un barbat pentru a-si face iubita sau sotia cu adevarat mai implinita!

Numarul de ore petrecut impreuna in cuplu, calitatea acestor momente, disputele in relatie, presiunea financiara si cea familiala sunt doar cativa dintre factorii care pot ridica sau cobori o fericirea in cuplu. Pentru multi, aceasta este doar o iluzie, cuantificarea fericirii constand, deseori, in timpul petrecut impreuna fara certuri, decat in momentele de bucurie in doi.

Insa, in ce consta de fapt fericirea? Ei bine, de la psihoterapeut, la cercetatori in antropologie si sociologie, dar la fiecare in parte dintre noi, raspunsul general si real este urmatorul: fericirea consta in lucruri mici. Nu poti sa pretinzi ca iubita sa fie vesela doar pentru ca ai reusit sa organizezi o vacanta in doi de o saptamana, dar in restul timpul, eventual tot anul, relatia sa fie tensionata si cu momente dese de certuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii