Dragoste

# intalnire romantica #prima intalnire #intalnire oarba

Ce trebuie sa stii despre o intalnire oarba

Daca ai epuizat toate caile de a cunoaste oameni noi, intalnirea oarba poate fi o experienta noua, cu ajutorul careia iti poti chiar gasi partenerul ideal. Afla care sunt avantajele si dezavanatajele unei intalniri oarbe.

Intalnirea oarba, in care partenerii se cunosc foarte putin sau deloc, este, de obicei, aranjata de prieteni sau rude binevoitoare si se desfasoara intr-un loc public .

Cei cu spirit de aventura au sanse mai mari sa se distreze la o astfel de intalnire aranjata , care nu este recomandata celor foarte anxiosi sau celor care nu accepta usor refuzul.

Specialistii in dating recomanda evitarea intalnirilor complet "oarbe". Daca este posibil, vorbeste online sau la telefon cu persoana cu care te vei intalni inainte. In afara de parerea persoanei care a aranjat intalnirea, cauta si recomandari de la alti prieteni sau cunostinte.

 

Alege locul potrivit

 

Alegeti impreuna un loc public si stabiliti o activitate care sa va fie familiara amandurora. Mancarurile exotice sau o intalnire la parcul de distractii ar trebui pastrate pentru mai tarziu, cand va cunoasteti mai bine.

Adesea, cei din jur pot intui compatibilitatea dintre doi oameni care nu se cunosc, iar intalnirea ar putea fi un succes si inceputul unei relatii. La fel de des insa, intalnirea aranjata poate avea loc intre doi oameni care au foarte putine lucruri in comun si nu se vor simti bine impreuna.

Chiar daca vrei sa creezi o impresie buna la intalnirea oarba, nu exagera cu o tinuta prea extravaganta. Intalniti-va in timpul zilei si imbraca-te cu haine din garderoba ta cotidiana. Daca adopti un stil complet diferit, in cazul in care va exista o a doua intalnire, schimbarea brusca de look poate crea o impresie neplacuta partenerului.

 

Alege cu grija tinuta

 

Expertii recomanda si evitarea tinutelor foarte sexy in cazul femeilor. Chiar daca intalnirea a fost aranjata de un apropiat, persoana cu care te vezi ramane un strain si o tinuta prea sexy poate face uneori o impresie proasta, care va fi apoi comunicata prompt celui care a aranjat intalnirea oarba.

Cei mai multi oameni isi dau seama in primele cateva minute daca exista sansa unui viitor romantic cu persoana cu care le-a fost aranjata intalnirea. Tine cont insa de faptul ca partenerul tau ar putea avea emotii si imaginea pe care ti-o faci la prima vedere ar putea fi diferita de realitate.

In cazul in care nu va potriviti deloc, risti doar o seara neplacuta, care poate deveni insa o experienta folositoare mai tarziu.

 

Ramai deschis la nou

 

Nu merge la intalnire cu idei preconcepute si pastreaza-ti simtul umorului, fara sa faci glume pe seama unor subiecte controversate, care ar putea crea o impresie negativa.

Desi este politicos sa ramai pana la sfarsitul intalnirii, nu ezita sa pleci mai repede daca situatia scapa de sub control. Cel mai bun semn pentru o incheiere rapida a intalnirii este modul in care partenerul te face sa te simti. Daca ti se face rusine sau te simti umilit, e timpul sa sfarsesti intalnirea.

Intalnirea oarba poate fi cea mai buna modalitate pentru a incerca experiente noi, pentru a interactiona cu oameni pe care poate tu nu i-ai fi ales drept parteneri potentiali. Atata vreme cat persoana este recomandata cu caldura de un apropiat in care ai incredere, cel mai mare risc ramane plictiseala.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului