Dragoste

#zbor #lenjerie sexy #hotel #balon #ziua indragostitilor #intalnire

Ce surprize ii poti face perechii tale de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor este promovata intens de comercianti, cat si de mass-media, incat atmosfera sarbatorii iubirii te molipseste, oricat ai fi de morocanos. In acest caz, nu-ti mai ramane decat sa te gandesti cum sa-ti surprinzi si tu partenerul. In cazul in care nu ai inspiratie sau sarbatoresti pentru prima oara Ziua Indragostitilor, iti dam cateva exemple si ponturi care te pot ajuta sa scapi de dilema.

Fa-i o surpriza la locul de munca

Cum Ziua Indragostitilor pica anul acesta intr-o zi de joi, cu siguranta o mare parte din timp o veti petrece la munca. Sa-i lasi biletele sau un buchet de flori dimineata inainte de a pleca la munca ar fi ceva banal. Ai putea insa sa-ti surprinzi partenerul chiar la locul de munca. Ii poti dedica o melodie la postul de radio pe care stii ca il asculta sau ii poti lasa pe MP3 playerul sau o melodie romantica care ii place.

Ofera-i sansa unui zbor inedit cu balonul

Daca vrei sa fii original si sa ii provoci un gol in stomac la propriu partenerului tau, poti sa-l inviti la o plimbare cu balonul, la apusul soarelui. Desi este mai costisitoare, aceasta surpriza de Ziua Indragostitilor va fi cu siguranta apreciata de partenerul tau.

Propune-i o evadare la un hotel

O rezervare din timp la un hotel, unde sa aranjezi o cina romantica ca la carte, si o lenjerie sexy  pot deveni ingredientele unei Zilei perfecte a Indragostitilor. Sa schimbi locul si atmosfera de acasa cu cea a unui hotel va poate condimenta viata de cuplu. O muzica buna si o mancare gustoasa, condimentate cu dorinta, va vor garanta o seara de neuitat.

Reconstituiti pas cu pas prima voastra intalnire

Dupa o relatie de lunga durata, rutina intervine, iar declaratiile de dragoste si surprizele sunt din ce mai rare - chiar si Ziua Indragostitilor poate deveni o zi oarecare! Daca te incadrezi in aceasta categorie, il poti surprinde pe partener prin reconstituirea primei voastre intalniri. Organizeaza ziua exact cum s-a intamplat atunci, vizitati acelasi loc, faceti aceleasi lucruri, amintiti-va fastacelile si emotiile de atunci. Aceste momente va vor misca cu siguranta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare