Dragoste

#batai inima #ekg #cerere casatorie #casatorie #electrocardiograma #barbat

Ce se intampla cu inima barbatilor cand isi cer iubita in casatorie

O cerere in casatorie nu e un moment tocmai usor pentru niciun barbat. A dovedit-o un experiment recent, mai exact electrocardiograma realizata cu ajutorul unui monitor cardiac pe care l-a purtat un barbat in ziua cea mare, supa cum scrie dailymail.co.uk.

Tanarul a avut cu el si un GPS, pentru a monitoriza traseul din acea zi. Astfel, cand a inceput sa se apropie de Forul Roman, locul unde planuise cererea in casatorie, inima lui a inceput sa bata mult mai repede, dupa cum se vede si pe electrocardiograma pe care tanarul a publicat-o ulterior pe Reddit.

Sursa foto: dailymail.co.uk

In momentul cererii in casatorie, pulsul lui a crescut si mai mult, ajungand la 130 de batai pe minut, practic dublu decat era initial. Dupa ce a rostit cererea, s-a relaxat, iar momentul este clar vizibil pe EKG. In clipa in care iubita i-a raspuns DA, inima lui a inceput sa-i bata din nou mai tare.

Potrivit aceleiasi electrocardiograme, pulsul barbatului i-a scazut din nou abia dupa ce el si iubita sa s-au asezat pe o banca.

Potrivit dailymail.co.uk, tanarul a spus ca cel mai teama in acea zi i-a fost sa nu piarda inelul de logodna.

Sursa foto: wallpapersgalaxy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului