Dragoste

#sacrificiu dragoste #iubire #cuplu #dragoste

Ce nu trebuie sa faci niciodata pentru un barbat, oricat de mult il iubesti

Sunt o multime de lucruri pe care femeile le fac pentru barbatii pe care ii iubesc. Unele dintre ele merg atat de departe incat isi sacrifica fericirea. Insa doar pentru ca faci ceva in numele dragostei nu trebuie sa platesti cu umilinta.

Iata cateva lucruri pe care nu ar trebui sa le faci pentru barbatul pe care-l iubesti:

Sa iti compromiti standardele

Ai fost educata dupa o serie de principii, parintii ti-au insuflat anumite standarde, iar pe masura ce ai devenit adult, ti le-ai cultivat tot mai mult. Nu e in niciun caz nevoi sa renunti la ele doar de dragul unui barbat. Gandeste-te ca cel care nu iti respecta standardele, care nu ti le impartaseste inseamna ca fie nu te iubeste suficient, fie nu este potrivit pentru tine.

Sa iti schimbi aspectul fizic

Nu e nimic rau daca vrei sa arati frumos pentru barbatul pe care il iubesti. Nu e nimic in neregula sa petreci mai mult timp in fata oglinzii pentru a te machia si a-ti aranja parul. Toate aceste schimbari iti ofera incredere in tine. Cu toate acestea, nu trebuie sa iti schimbi aspectul fizic daca ti-o cere partenerul de viata. Chiar daca lui ii plac fotomodelele de tipul Victoria’s Secret, nu inseamna ca trebuie sa te infomtezi, sa tii diete drastice doar ca sa le prinzi din urma. Cauta mai degraba un barbat care sa te aprecieze pentru ceea ce esti si nu pentru felul in care arati.

Sa fii supusa

Barbatii si femeile ar trebui sa fie parteneri egali intr-o relatie. Amandoi sunteti fiinte umane independente, cu opinii diferite si moduri aparte de a face lucrurile. Desi invatati cum sa lucrati impreuna, nu trebuie sa inclinati spre vointa celuilalt.

Nu conteaza cat de mult il iubesti, barbatul din viata ta nu trebuie sa iti controleze viata. Tu o faci. Asta inseamna ca nu trebuie sa ia el decizii in locul tau, iar cuvantul lui nu trebuie sa fie lege pentru tine.

Sa te porti prosteste

Multe femei au impresia ca da bine sa te porti prosteste. Li se pare ca e atractiv. Evident, nu trebuie sa te porti ca si cum le-ai sti tu pe toate, dar nici nu trebuie sa iti ascunzi inteligenta pentru a nu-l pune pe partener in dificultate. Daca se afla la un nivel intelectual inferior, nu trebuie sa te cobori si tu pana acolo. Mai degraba cauta un partener cu care sa ai afinitati comune. Trebuie sa stii ca barbatii considera mai degraba atractiva o femeie increzatoare in sine, decat una care nu are nicio opinie. De asemenea, li se pare enervant atunci cand o femeie pare complet neajutorata si incompetenta.

Sa renunti la visurile tale

Doar pentru ca ai impresia ca ti-ai gasit dragostea vietii nu inseamna ca toate visurile tale s-au indeplinit. Cu totii avem sperante secrete, nazuinte, visuri pentru viitor. A fi intr-o relatie nu inseamna ca trebuie sa renunti la toate planurile pe care ti le-ai facut. Dimpotriva. Barbatul pe care il ai alaturi ar trebuie sa te incurajeze, sa iti sprijine planurile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare