Dragoste

#relatii #dragoste #barbat #nehotarat #indecis

Ce e de facut cu barbatii nehotarati?

M-am saturat pana peste cap de barbatii nehotarati. Dupa parerea mea, cred ca sunt cea mai enervanta si ingrata categorie de masculi inventata vreodata de la fustangi si depravati incoace. Un soi de „Terminatori” ai celor mai puternici si caliti nervi.

De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, ii intrec si pe fustangii si depravatii. De ce spun asta? Pentru ca macar pe acestia din urma ii poti ghici mai usor. Ei nu stau un secol sa se intrebe daca sunt depravati sau  nu ci o spun pur si simplu: „Da, stiu sunt un depravat notoriu!” sau „Nu, nu sunt un depravat notoriu. Ce-ti veni?”.  Cu barbatul nehotarat insa,  lucrurile nu sunt nici pe departe atat de simple.

„Ti se pare ca sunt nehotarat? As putea sa fiu, dar totusi sunt?...Hmm, e clar,  eu nu stiu... e posibil sa fiu, dar cine este in masura sa hotareasca lucrul acesta?... Cam complicat sa ma decid. Pana la urma de ce as fi nehotarat??”  Acesta este raspunsul pe care l-ai putea primi de la un astfel de barbat.

Plamaditi dintr-un cumul de „nu stiu”-uri clare si precise, barbatii nehotarati isi fac probabil un scop in viata din a scoate din tatani si pe cel mai intelegator si rabdator om de pe pamant de la Moise incoace. Si mai mult ca sigur ca daca ii intrebi de ce se comporta in acest mod, iti vor raspunde cu un simplu „nu stiu”. Dragut, nu-i asa?

Iar, nehotararea la care ma refer eu acum nu presupune sub nicio forma o dilema gen: „Hmm, ce sa aleg sa mananc azi la desert: clatite sau inghetata?” Nu, nehotararea in cazul de fata reflecta doar simplul fapt ca ei chiar habar n-au ce vor de la viata. Si nu numai de la viata, ci nici de la tine, de la ei si de la intreg Universul. Tocmai de aceea, daca simti ca te indragostesti de un astfel de tip, fugi... fugi cat mai poti si salveaza-te, pana nu este prea tarziu.

Nu de alta, dar o relatie cu ei poate echivala cu o vizita pana in Iad si inapoi. Si mai mult ca sigur, mai degraba ai prefera sa te duci in Iad. Acolo, ai mai multe sanse sa gasesti ceva zapada miraculoasa, care sa te fereasca de prajeala. In mintea unui barbat nehotarat insa nu vei gasi niciodata nici macar o bruma de certitudine care sa clarifice o serie de ganduri aflate constant in incertitudine.

Un barbat nehotarat intotdeauna te va dori azi, ca maine sa nu te mai vrea.  Te va iubi ieri, pentru ca poimaine sa nu mai fie sigur de acest aspect al problemei. Probabil, peste trei zile iti va spune ca te vrea de nevasta si ca vrea si un copil cu tine. Insa, sa nu te astepti ca peste o luna lucrurile sa mai stea la fel. De ce? Pentru ca ei pur si simplu nu stiu. Ei nu stiu ce vor, ce simt, ce fac, de ce o fac sau de ce nu o fac. Ei pur si simplu traiesc intre „da” si „nu”, intre „nu” si „stiu”, intre „azi zic una” si „maine ma razgandesc"  sau intre „cred” si „nu prea cred”. 

Esti singur, ai peste 35 de ani si iti cauti jumatatea? Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro - singurul site unde primesti ajutorul specialistilor ( consilier in relatii si cuplu si consilier de imagine). Click AICI.
 

foto : www.cpcforlife.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului