Dragoste

#dragobete #ziua indragostitilor #cadou

Cadouri de Dragobete 100% romanesti

Daca ai hotarat sa sarbatoresti Dragobetele, sarbatoarea romaneasca a iubirii, alege sa oferi cadouri 100% romanesti pentru a pastra spiritul sarbatorii.

Sarbatorit in diferite zone ale tarii pe 24, 28 februarie sau la 1, 3 si 25 martie, Dragobetele poate fi alternativa perfecta pentru cei satui de dulcegariile de Valentine's Day sau pur si simplui pentru cei care vor sa sarbatoreasca de cat mai multe ori Ziua Indragostitilor.

Dragobetele poate fi ocazia cea mai potrivita pentru a-i oferi persoanei iubite un cadou 100% romanesc. Alege cadoul perfect pentru persoana iubita, pastrand spiritul sarbatorii.

 

Flori autohtone

 

Un cos cu ghiocei sau un buchet de viorele pot fi simbolul perfect al dragostei cu ocazia Dragobetelui.

In mod traditional, tinerii plecau de Dragobete in padure in cautarea florilor primaverii, pe care le culegeau cu placere.

Daca stii ca persoana iubita are alte flori preferate, care nu cresc in aceasta perioada in tara, poti alege un aranjament floral, care sa contina insa si ghiocei, simbol al primaverii ce urmeaza sa vina.

 

Obiecte de arta traditionala

 

Cand aud "arta traditionala", multi se gandesc doar la figurinele in costum traditional si la sticlele de palinca decorate in culorile nationale.

Maiestria traditionala romaneasca a adoptat insa nevoile moderne si, in lemn sau ceramica, arta romaneasca poate fi un cadou inspirat.

De la suporturi pentru sticle de vin pana la pandative si bomboniere, arta traditionala poate sa fie o surpriza placuta pentru jumatatea ta de Dragobete. Mai multe detalii pe Artizanat-online.ro.

 

Gadgeturi romanesti

 

Partenerul tau este pasionat de tehnologie? Are vreun gadget romanesc? De la sisteme GPS, pana la tablete si eReader-e, cand vrei sa cumperi un gadget, ai si o optiune romaneasca.

Tableta evotab si eReader-ul Evobook au fost lansate in acest an in Romania si sunt mai accesibile ca multe produse similare produse de companii asiatice sau americane. Mai multe detalii pe Evolio.ro.

 

Vin romanesc

 

Pentru iubitorii de vinuri, nu exista niciun motiv pentru care sa nu-i rasfete pe cei dragi cu un pahar de vin romanesc.

Editiile limitate ale vinurilor romanesti realizate de cele mai bune podgorii din tara pot fi gasite pe Evinoteca.ro. Ca si gadgeturile, vinurile romanesti au de multe ori un raport calitate/pret mai bun decat produsele importate.

 

Calatorie in tara

 

Daca vremea permite calatoriile de Dragobete, iti pot duce jumatatea la Targu Jiu, unde va puteti saruta in parcul central chiar langa poarta sarutului, realizata de Constantin Brancusi.

Pentru ca iarna nu este inca pregatita sa-i cedeze locul primaverii, puteti pleca intr-o mini-vacanta la munte de Dragobete, care sa fie completata de o seara romantica in fata semineului.

 

Rasfat de Dragobete

 

Atunci cand vrei sa oferi ceva cu adevarat neasteptat persoanei iubite in ziua in care va sarbatoriti dragostea, apeleaza la imaginatie.

Fiimagician.ro te poate ajuta sa-i oferi persoanei iubite un cadou personalizat si surprinzator: de la o baie cu lapte si miere, pana la o declaratie de dragoste pe un panou publicitar sau chiar la cinema, inainte de inceperea filmului!

Sarbatoreste romaneste Dragobetele in acest an si incearca sa alegi cadoul potrivit pentru jumatatea ta respectand specificul acestei ocazii traditionale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare