Dragoste

#inselat #probleme cuplu #depasire probleme cuplu

Ai fost inselata? Asa poti trece peste cruntul moment din relatie

Daca esti in pozitia de victima, modul in care vei gestiona situatia depinde in mare parte de raporturile pe care le ai cu partenerul tau.

In cazul in care infidelitatea lui devine permanenta si te simti profund tradata, esti singura in masura sa ia deciziile in consecinta.

S-a intamplat, insa, o singura data si el pare ca are mustrari de constiinta? Atunci poate fi benefic sa incerci sa dai uitarii acest capitol neplacut.

Poti sa privesti ceea ce s-a intamplat ca o lectie de viata, care sa-ti fie de folos pe viitor. Daca, insa, nu consideri ca trebuie sa il ierti, poate pentru ca ai suportat prea multe, atunci nu mai este cazul sa acorzi o a doua sansa cuplului vostru.

Totodata, trebuie sa fii constienta ca indiferent de hotararea pe care o vei lua, nu vei avea nicio garantie ca partenerul tau nu va calca din nou stramb.

Daca vei alege calea iertarii, trebuie sa faci un inventar al situatiei.

Analizeaza momentul in care s-a produs adulterul, daca in perioada respectiva in relatia voastra au existat obstacole relationale importante.

Oricine poate fi tentat de infidelitate, mai ales in timpul unei etape conflictuale de lunga durata, dar, in ciuda acestui lucru, este bine sa judeci lucrurile corect si impartial.

Asta pentru ca orice ar fi, cel care tradeaza este repsonsabil in totalitate de actele sale.

Daca alegi sa continuati viata in comun si esti dispusa sa treci peste infidelitate, trebuie sa uiti orice resentimente.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului