Dragoste

#prieten #horoscop #zodie

Afla cu cine esti compatibil, in functie de astrograma ta personala

Iti doresti sa stii mai multe despre compatibilitatea ta cu partenerul de viata? Ai  dificultati in relatia ta cu parintii, prietenii sau colegii de serviciu? Horoscop.acasa.ro impreuna cu astrologul profesionist Astredamus iti dezvaluie cu cine esti compatibil, in functie de harta ta astrala.

Tot ce ai de facut este sa ne scrii pe adresa horoscop@acasa.ro si sa mentionezi:

1 Data si ora nasterii celor doua persoane. Analiza compatibilitatii va fi facuta din punct de vedere al astrologiei europene, si va avea ca baza data si ora nasterii persoanelor in cauza. Raspunsurile vor tine cont de astrograma personala a fiecaruia, conform datelor personale a fiecarei parti din ecuatia relationala.

Raspunsurile, asadar, nu sunt de ordin generic, ca in cazul unei compatibilitati generale intre zodia X si zodia Y, ci sunt personalizate. Ai ocazia sa afli raspunsul la intrebarea ta de compatibilitate , dupa o analiza astrologica facuta special pentru cazul tau, personalizata dupa datele de nastere ale celor doua persoane implicate.

2 Intrebarea ta. Intrebarea poate sa se refere la orice aspect al relatiei. Compatibilitatea se poate referi atat la cupluri, cat si la alt gen de relatii (parinti, bunici, alte rude, prieteni, cunostinte, colegi, parteneri, colaboratori, concurenti, relatia profesor-elev, doctor-pacient, sef- subaltern etc).

3 Sexul persoanelor implicate in intrebare.

4 Numele/pseudonimul sub care vrei sa fie postat raspunsul pentru tine. Daca nu doresti sa apara numele real sau username-ul, te rugam sa specifici pseudonimul dorit.

Important !

Se pune o singura intrebare! Vor fi luate in consideratie numai emailurile care contin toate aceste informatii . Intrebarile sunt procesate in ordinea primirii lor. Raspunsurile vor fi postate pe site, in sectiunea Compatibilitati. Serviciul este disponibil pentru persoanele cu varsta de minim 18 ani.

Pentru a primi un raspuns la intrebarea dorita, te rugam sa ne scrii la horoscop@acasa.ro, adresa indicata mai sus, mentionand toate datele cerute. Cererile facute prin comentarii la acest articol nu pot fi luate in considerare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare