Dragoste

#impacare #manifestare #atingeri #dtagoste #contact vizual

8 semne ca te iubeste fara sa strige in gura mare

Sunteti impreuna de ceva timp si inca nu a gasit calea sa-ti spuna cat de mult te iubeste? Nu te speria, daca nu a spus-o nu inseamna ca nu a gandit-o, poate este unul dintre acei barbati carora le este mai greu sa-si exprime verbal sentimentele. Daca vrei sa stii cat de mult tine la tine, citeste mai jos care sunt cele opt semne ca te iubeste, chiar daca nu o striga in gura mare.

1 Contactul vizual

Se cufunda in ochii tai atunci cand devine romantic sau priveste in alta parte? De cele mai multe ori, contactul vizual poate fi un indiciu care iti transmite daca este indragostit de tine sau nu.

2 Te asculta

Poate ai spus in gura mare ca ti-ar placa sa primesti si tu un cos cu flori, precum vedeta din serialul preferat. El a retinut dorinta ta si a doua zi ti-a facut aceasta surpriza. Inseamana ca iti absoarbe fiecare cuvintel si este indragostit lulea de tine.

3 Atingerile marunte

O atingere usoara a incheieturii tale sau o mangaiere delicata in zona cefei sunt alte semne care ar trebui sa te faca fericita. Inseamna ca ii pasa de tine si ca te considera o persoana deosebita pe care o iubeste!

4 Iti pretuieste opinia

Te pretuieste atat de mult, incat nu ia o decizie importanta fara sa te consulte si pe tine? Este un alt semn ca te iubeste, o declaratie de dragoste nerostita.

5 Vrea sa-i cunosti parintii

Un mare pas in relatia voastra este atunci cand el decide ca este timpul sa ii cunosti familia. Pentru ca te iubeste, te va invita sa te prezinte parintilor, in special mamei sale, careia i-a povestit deja multe despre tine.

6 Este mereu acolo

Il simti aproape atunci cand ai nevoie de el. Nu conteaza cand, unde si la ce ora, important este ca iti sare mereu in ajutor atunci cand ai o problema. Nu crezi ca te iubeste?

7 Te face sa razi

Rasul este foarte important pentru o relatie sanatoasa, iar faptul ca el se da mereu peste cap sa-ti smulga mai mult decat un zambet zi de zi, inseamna multe. De fapt, ar trebui sa te simti speciala si iubita, fara sa o auzi.

8 Face primul pas spre impacare

Tocmai v-ati certat, insa el nu poate sta mult timp suparat pe tine si face primul pas spre impacare. Daca nu te iubea, probabil ca nu ar fi avut motive sa o faca.

Sursa foto: sodahead.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului