Dragoste

#mancare #ruj #lenjerie intima #fotografie #relatie #lucruri uitate

8 lucruri pe care "sa le uiti" la el acasa

Daca vrei sa-ti provoci iubitul si sa-l faci sa se gandeasca numai la tine, "uita-ti" cateva lucruri personale la el acasa. Imaginatia lui va fi din ce in ce mai productiva privindu-ti lenjeria sexy si va astepta cu nerabdare urmatoarea intalnire. Iata opt lucruri pe care ar trebui sa le "uiti" la el acasa si care ii vor tine gandurile mereu ocupate de imaginea ta.

1 Lenjeria

Lasa-ti la el acasa o lenjerie sexy, despre care stii ca ii place foarte mult. Privind-o, va incerca sa vizualizeze mental cum arati in ea si va astepta cu nerabdare sa te vada din nou purtand-o.

2 Rujul rosu

Nu mai este de mult un secret ca rujul rosu aprinde fantezia barbatilor. Cand il va privi, rujul va fi singurul lucru pe care va dori sa il porti la urmatoarea voastra intalnire.

3 O fotografie

Atunci cand nu esti langa el, esti in mintea lui. Fa-ti o fotografie sexy, in care ii zambesti frumos si lasa-i-o in dulapul cu haine, in buzunarul de la pantaloni sau orice alt loc in care nu se asteapta sa gaseasca o asemenea surpriza.

4 Mirosul

Atunci cand nu este prin preajma, parfumeaza perna pe care doarme. Astfel, vei fi sigura ca esti singura femeie pe care o viseaza. Expertii spun ca mirosul de iasomie, lavanda si vanilie au un efect afrodiziac instant.

5 Prezervative

Arata-i ca esti o femeie independenta, care stie sa se "joace" in siguranta. Daca esti pregatita si gandesti responsabil, ii vei demonstra ca nu esti doar frumoasa, ci si inteligenta.

6 Mancarea lui preferata

Conform intelepciunii populare, dragostea trece prin stomac, iar cea mai simpla si sigura metoda de a ajunge la inima unui barbat este sa ii incanti si papipele gustative. Lasa-i pe masa din bucatarie ingredientele pentru mancare sa preferata, cu siguranta te va invita la el mult mai repede decat credeai.

7 Un biletel de dragoste

Nu te lasa pacalita: romantismul este si va ramane intotdeauna sexy. Scrie-i un biletel de dragoste si lasa-i-l pe perna, cu siguranta asta ii va mentine treaz interesul pana la urmatoarea intalnire, iar tu vei deveni "povestea" sa favorita inainte de culcare.

8 O lista cu melodii

Atunci cand nu este atent, iar tu te afli in preajma telefonului sau laptopului sau, insereaza-i in playlist cateva dintre melodiile voastre preferate, care sa-i sugereze ca, desi nu esti acolo, te gandesti la el.

Sursa foto: essence.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare