Dragoste

#relatie de cuplu #pacate #relatie #distrugere relatie #pacate relatie de cuplu

7 pacate care iti pot distruge relatia

O relatie serioasa poate fi distrusa in doar cateva clipe. Din pacate, ipsitele sunt la tot pasul si e suficient sa calci stramb o data si tot ce ai construit in ani de zile se duce pe apa sambetei. Iata care sunt semnele ca esti pe cale sa "pacatuiesti" iremediabil si ce trebuie sa faci ca sa mentii armonia in cuplu:

1. Minti

Esti tentat sa ascunzi adevarul atunci cand stii ca ai gresit, iar asta ar putea sa te coste scump! Cel mai bine ar fi sa iti recunosti vina, pentru ca, vorba aceea, "greseala recunoscuta e pe jumatate iertata". In plus, o relatie puternica se bazeaza pe adevar si nu pe minciuna.

2. Inseli

Daca iti iubesti cu adevarat partenerul si vrei ca relatia voastra sa dureze, nu trebuie sa cazi prada ispitei de a-l insela. Fidelitatea este cheia unei relatii de durata, asa ca desi tentatia de a iesi la o cafea cu colega cea noua sau cu antrenorul de la sala e mare, abtine-te.

3. Furi

Cand locuiesti impreuna cu cineva esti tentat sa pui mana pe lucrurile personale ale partenerului de viata. Nu-i lua bani din portofel fara sa stie. La un moment dat isi va da seama si se va isca un scandal cumplit. Cel mai bine e sa ceri atunci cand ai nevoie de ceva.

4. Iti ocolesti prietenii

Atunci cand iubesti o persoana esti tentat sa ii acorzi tot timpul din lume si sa pretinzi si de la partener acelasi lucru. Afla ca nu e sanatos pentru psihic sa faci asta. Te vei trezi la un moment dat ocolit de cunoscuti, asa ca discutati si faceti-va timp sa iesiti in oras cu prietenii.

5. Iti neglijezi partenerul

E adevarat ca, dupa o vreme, relatiile intra intr-un soi de rutina. Obisnuinta nu inseamna insa ca nu mai trebuie sa faci niciun efort pentru a-i atrage atentia celui cu care iti imparti viata.

6. Abandonezi lupta

Cand esti indispus e foarte simplu sa iti versi nervii pe partenerul de cuplu. Dar oare e normal? Nu! Cu siguranta, nu! Si nici nu iti acuza iubitul pentru lucruri de care nu e vinovat.

7. Nu apreciezi eforturile partenerului

Nu lasa nicio fapta buna nerasplatita. Multumeste-i ca te-a ajutat la curatenie si ca ti-a pregatit micul dejun. Arata ca ii apreciezi eforturile.

Sursa foto: bilder.4ever.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului