Dragoste

#femei #divort #barbati #infidelitate #mariaj #sex #vindecare #amanti

7 fapte surprinzatoare despre infidelitate

Cu totii am auzit despre persoane care isi insala partenerul de viata. Fie ca vorbim despre oameni faimosi, cum sunt Bill Clinton sau Arnold Schwarzenegger, ori de colegi de birou, prieteni sau rude, cu totii putem sa fim infideli intr-un fel sau altul. Emotional, fizic, cu ajutorul tehnologiei sau nu, fiecare barbat sau femeie poate fi tentat sa insele. Iata 7 lucruri surprinzatoare pe care nu le stiai despre infidelitate.

1 Persoanele cu mariaje fericite insala

Un studiu recent al Universitatii de Stat din New Jersey, derulat de antropologul Helen Fisher, releva ca 56% din barbatii si 34% din femeile care au avut cel putin o aventura au recunoscut ca mariajele lor erau fericite in acele momente.

2 Femeile sunt legate emotional de amant

Daca barbatii tind sa o faca din motive strict sexuale, fiind mai putin probabil sa se indragosteasca, femeile au o conexiune mult mai emotionala cu amantii lor si este posibil ca aventura sa fie cauzata din motive ce au la baza singuratatea in relatia cu sotii.

3 Infidelitatea nu e cauza principala a divorturilor

Principalul motiv pentru divortul cuplurilor, potrivit Divorce Magazine, nu e adulterul. In fata judecatorului, cuplurile motiveaza ca se afla in incompatibilitate si ca nu mai exista comunicare in relatie.

4 Abandonezi scoala, esti predisus sa inseli

Studiile afirma ca putem trage cateva concluzii despre grupurile de oameni care sunt predispuse sa-si insele partenerii de viata. Astfel, cei care au renuntat la scoala sau la liceu, precum si cuplurile in care unul din parteneri este dependent de venitul celuilalt pot cadea in pacatul adulterului.

5 Semnele infidelitatii

Ai un partener lenes din fire, neglijent cu aspectul sau, dar deodata se duce la sala sau iti umple cosul de rufe? Ar trebui sa-ti pui un semn de intrebare si sa-i urmaresti obiceiurile mai atent, in special daca incepe sa vina cu cadouri pentru tine, mai multe decat de obicei.

6 Tendinta de a insela poate fi genetica

Un studiu realizat de oamenii de stiinta din cadrul Universitatii Binghamton afirma ca infidelitatea poate fi cauzata de o variatie a unei gene, aceeasi care este legata de consumul de alcool, jocuri de noroc sau placerea de a urmari filme de groaza.

7 Vindecarea dupa infidelitate

Odata inselati, oamenii au nevoie de timp pentru a se recupera din punct de vedere emotional. Specialistii sugereaza sa aplicam regula celor "15 minute", in care partenerul tradat poate vorbi despre aventura celuilalt pentru 15 minute in fiecare zi, atat timp cat are nevoie.

Sursa foto: jerkmagazine.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului