Dragoste

#sentimente #dragoste #iubire #partener #fosta prietena

6 semne evidente ca este tentat sa se intoarca la fosta iubita

Daca tocmai ai inceput sa formezi un cuplu cu un barbat proaspat iesit dintr-o relatie, nu ar fi rau sa il supraveghezi pentru o vreme. Oricat de mult s-ar plange de fosta lui iubita, exista riscul sa se intoarca pe nepusa masa la ea. Iar anumite semne pot dezvalui aceasta tentatie!

1. Esti comparata cu fosta

Ar trebui sa iti sune un clopotel de alarma daca in orice subiect de conversatie se vor strecura detalii despre fosta lui iubita. Sigur ca te intereseaza anumite amanunte, dar sa fii pusa in balanta cu fosta lui pereche tradeaza nesiguranta noului tau partener de a uita de ea definitiv.

2. Comunica in mod constant cu ea

Orice despartire definitiva presupune o perioada de tacere intre fostii parteneri pentru a-si gasi un nou echilibru in viata. Daca in cazul lui acest lucru nu se aplica, iar discutiile cu fosta tind sa se transforme in tabieturi zilnice, este posibil ca cei doi sa aiba inca sentimente unul pentru celalalt si sa nu fi exclus o posibila impacare.

3. Este gelos pe noul ei iubit

Sa fie interesat de ce se intampla cu fosta lui iubita este normal, dar sa fie gelos pe noul ei partener este deja un semn evident ca nu si-a scos-o din minte nici pana acum. Si nu te grabi sa crezi scuza puerila ca vrea doar sa o stie in siguranta: atentia lui ar trebui sa fie indreptata spre tine.

4. Reactioneaza prompt la chemarile ei

Daca tin legatura in continuare, nu ar fi de mirare sa il vezi pe post de catelus facand sluj in fata stapanei. Il poti tine sub observatie pentru a vedea daca raspunde cu promptitudine la chemarile ei, fie ca este vorba de o mana de ajutor la caratul mobilei sau de o seara in care ea nu se simte bine.

5. Pare pierdut in amintiri

Poti deja sa ii spui adio daca il surprinzi din ce in ce mai des pierdut in amintiri si cu un zambet melancolic intiparit pe fata. Cu siguranta a citit din vechile sms-uri pe care si le trimiteau la inceputul relatiei lor, iar acum este scufundat in reverii dulci. Ce semn mai clar ca inca o iubeste mai vrei?

6. O spioneaza pe Facebook

Curiozitatea poate fi un defect, dar nu si daca unul din beculetele de alarma de mai sus s-a aprins deja. Verifica-i discret calculatorul sau tableta. Daca se conecteaza insistent pe pagina ei de Facebook, este clar nu a depasit momentul si ravneste la o impacare.

Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare