Dragoste

#cearta cuplu #despartire #cearta #relatie

6 semne ca urmeaza sa te paraseasca

Daca relatia ta este pe sfarsite si partenerul tau este cel care vrea sa puna punct, nu vei avea nevoie de detectivi sau urmariri ca in in filme pentru a descoperi acest lucru. Anumite gesturi sau replici pe care el/ea ti le da, sunt de ajuns pentru a-ti face o idee despre finalul la care vrea sa ajunga mai repede, insa fara sa iti spuna adevarul in fata.

Iata cateva dintre acestea:

 

Nu te mai suna

 

Daca inainte te suna de cel putin 3 ori pe zi pentru a-ti povesti chiar si cele mai neimportante lucruri, iar acum nu te mai suna nici macar atunci cand stie ca astepti, ar trebuie sa iti pui catva semne de intrebare. Aceasta schimbare arata ca partenerul tau si-a pierdut interesul de a mai comunica cu tine, iar acest lucru va duce inevitabil la o despartire pentru ca, nu uita, cel mai important lucru intr-o relatie este puterea de comunicare dintre cei doi care formeaza un cuplu.

 

Te critica

 

Fara indoiala la inceput te incuraja si te lauda indiferent de ce faceai, insa daca acum te critica din orice si incearca sa iti gaseasca nod in papura indiferent de motiv sau situatie, este semn clar ca nu te mai priveste ca alta data si ca nu mai esti persoana de care s-a indragostit.

Poate te intrebi cum dintr-o data a inceput sa iti descopere toate defectele si sa te proveasca de parca ai fi dusmanul sau.. ei bine, acest comportament este tipic persoanelor care isi doresc sa iasa dintr-o relatie si nu isi gasesc exact cuvintele potrivite pentru a-ti explica ceea ce simte exact si situatia in care se afla.

 

Conversatiile devin tot mai putin personale

 

Cu siguranta la inceputul relatiei voastre iti povestea totul despre el/ea, toate interesele, toate dorintele, chiar si cele mai ascunse, iti spunea cu cine s-a intalnit, cu cine a vorbit sau cine, ce a mai facut. Daca acum discutiile se rezuma la lucruri de genul „ce mancam in seara asta” si evita sa intre in detalii despre propria persoana si nici nu arata prea mult interes atunci cand ai tu ceva de povestit, cu siguranta isi doreste sa iasa mai repede din aceasta relatie.

 

Va certati mereu

 

Daca discutiile voastre devin tot mai aprinse si agresive cu fiecare zi, chiar si din cele mai nesemnificative motive, este clar ca face acest lucru in mod intentionat pentru a grabi despartirea. Cu cat vei trage mai mult sa ramai in aceasta relatie, cu atat mai inversunat va fi partenerul tau sa scape de tine.

 

Petreceti mai putin timp impreuna

 

Te evita, amana planurile facute impreuna fara motiv si nu este niciodata de acord cu planificarile pe care tu le faci pentru amandoi desi de regula privea aceste initiative ca niste surprize uitmitoare? Daca da, este clar ca ceva s-a schimbat si ca nu te mai vrea alaturi.

 

Si-a schimbat aspectul

 

S-a tuns , vopsit sau si-a facut diverse motificari la nivel fizic desi inainte se complacea in situatia in care se afla si nu ii trecea prin cap sa faca astfel de schimbari? In aceast caz trebuie sa stii ca atat femeile cat si barbatii fac acest pas atunci cand incearca sa atraga atentia cuiva... iar daca este vorba despre tine iti vei da seama din gesturile pe care le face.

 

Ce este de facut

 

Daca ti se pare ca partenerul tau vrea sa puna punct relatiei, ia initiativa si porneste o discutie in acest sens. Daca este asa cum banuiai, incearca sa o/il intelegi si sa accepti faptul ca daca nu te mai vrea alaturi, nu poti face nimic pentru a-i schimba parerea.

 Esti singur/a, ai peste 35 de ani si iti cauti jumatatea? Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro - singurul site unde primesti ajutorul specialistilor (consilier in relatii si cuplu si consilier de imagine). Click AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului