Dragoste

#reconciliere #sex #relatie #cum te impaci

6 semne ca fostul partener te vrea inapoi

Relatia cu fostul partener poate sa fie cu doua taisuri, in functie de masura in care intentiile voastre sunt asemanatoare sau nu. In cazul in care tu vrei sa pastrezi o relatie de amicitie cu acesta si te comporti cald si afectuos, este posibil sa ii alimentezi tentativele de reimpacare, daca te vrea inapoi. Afla care sunt principalele semne care ii dau de gol gandurile de reconciliere.

Legatura cu un fost partener este intotdeauna invaluita in tensiuni si ganduri nerostite. Chiar daca ati decis impreuna separarea si ati hotarat sa pastrati o relatie de curtoazie, niciodata nu este exclus ca "fostul" tau sa te vrea inapoi. Evalueaza-i cu atentie gesturile, pentru a nu ajunge intr-o situatie stanjenitoare de proportii. Semnele de mai jos sunt valabile atat pentru barbati, cat si pentru femei.


1 Este inca foarte prezent in viata ta


Un fost partener care ramane omniprezent in viata ta este cel care inca spera la o impacare. Discuta in continuare cu familia ta, iti suna prietenii, propune excursii in gasca si te asteapta in fata blocului, dupa serviciu, doar pentru a se asigura ca "esti bine". Acest tip de comportament tradeaza intotdeauna faptul ca te vrea inapoi, nu este doar o atitudine amicala si atat.


2 Critica persoane de sex opus


Daca in discutiile voastre amicale, tinde sa se planga de persoanele de sex opus pe care le intalneste si le critica facand o paralela cu tine, inseamna ca incearca sa iti transmita ca abia acum te apreciaza la adevarata valoare. Prin evidentierea defectelor celorlalti candidati la inima lui sau a ei, subliniaza admiratia pe care o pastreaza pentru tine.


3 Incearca sa isi pastreze vizibilitatea in lumea ta


La fiecare comentariu pe care il publici pe internet si la fiecare postare pe site-urile de socializare, este intotdeauna primul care te sustine. De altfel, lumea virtuala este cea mai noua cale moderna de a tine legatura cu persoanele din trecutul nostru si de a ramane la curent cu noua lor viata. Mesajele, email-urile si semnalele pe care ti le transmite zilnic inseamna un singur lucru: "sunt cu ochii pe tine".


4 Transmite semnale de gelozie


Ii povestesti despre o persoana interesanta pe care ai cunoscut-o la un moment dat si sesizezi o oarecare ostilitate din partea fostului tau? Te suna intr-o seara, cand esti la o intalnire cu cineva, iar cand ii povestesti despre locul in care te afli iti inchide brusc telefonul? Acestea sunt semnale clare de gelozie pe care ti le transmite, pe fondul sentimentelor pe care inca le nutreste pentru tine.


5 Continua sa flirteze


Cu toate ca ati incheiat oficial relatia de cuplu, te surprinde cateodata cu cate un compliment aprins sau cu cate un gest prin care incearca sa te seduca? In mod cert, fostul tau partener vrea cu orice pret sa iti intre din nou in gratii, insa o face intr-o maniera indirecta, de teama reactiilor tale nefavorabile.


6 Epateaza prin stilul de viata nou


Din senin, fostul tau partener somer si supraponderal si-a luat o slujba solicitanta si a decis sa mearga la sala de sport in fiecare seara. Toate aceste "amanunte" iti sunt comunicate chiar de el, alaturi de alte detalii despre viata de noapte agitata pe care o duce si propunerile indecente pe care le primeste in club. Atunci cand simti ca epateaza prin stilul sau de viata nou, inventat sau nu, poti sa ai convingerea ca te vrea inapoi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului