Dragoste

#femei #barbati #calitati #relatie #calitati femei

6 calitati surprinzatoare pe care barbatii le adora la femei

Exista numeroase tipuri de femei, fiecare cu caracterul si personalitatea sa, insa toate intampina aceeasi problema: atitudinea ideala in fata unui barbat. Unele reprezentante ale sexului frumos au gasit secretul si reusesc parca sa ii innebuneasca pe barbati prin trucuri foarte simple si mizand pe cateva calitati esentiale. Iata care sunt acestea si de ce le adora barbatii:

1. Increderea

Barbatilor le plac femeile sigure pe ele. Nimic nu este mai sexy pentru un barbat decat sa aiba langa ei o femeie care stie ce vrea, hotarata, cu care sa se simta mereu confortabil, decat una care este mereu in cautarea echilibrului si trebuie sa se reasigure de o suta de ori daca a facut bine un anumit lucru.

2. Simtul umorului

Desi femeile cauta in general barbati care sa le faca sa rada, nici acestia nu fug de femeile haioase, care au un simt al umorului foarte bine dezvoltat si nu se supara atunci cand sunt tachinate cu fel si fel de glume.

3. Inteligenta

Barbatii trec cu vederea frumusestea unei femei imediat ce o cunosc mai bine. Acestia prefera sa aiba partenere incapatanate, inteligente si spirituale. Ei prefera o partenera cu care pot avea conversatii inteligente, decat una draguta, care se comporta mecanic.

4. Modestia

Orice femeie isi doreste un barbat care sa o rasfete si sa o faca sa simta speciala. Totusi, aceasta latura nu trebuie sa mearga foarte mult spre materialism, deoarece barbatii prefera femeile care nu se asteapta sa fie tratate ca niste dive tot timpul.

5. Spiritul ludic

Barbatii adora femeile mature, stapane pe sine, care stiu insa sa fie calde si copilaroase in acelasi timp. Acest spirit ludic este adorat de barbati, asa ca mizeaza si tu pe acest aspect si aminteste-ti din cand in cand de rasfatul din copilarie atunci cand esti langa barbatul iubit.

6. Sustinerea

Barbatii se simt mult mai increzatori, mai ales din punct de vedere emotional, cand stiu ca au langa ei o persoana care stie sa le redea mereu increderea in ei. Sprijinul si credinta sunt alte calitati pe care majoritatea barbatilor le cauta la o femeie, deoarece acestea le ofera siguranta de care au nevoie.

Sursa foto: news.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare