Dragoste

#relatii #barbati

5 tipuri de barbati adorabili, buni doar pentru o relatie de scurta durata

De fiecare data cand incepi o noua relatie sentimentala, te gandesti ca aceasta va evolua frumos spre o casatorie, insa uneori este mai bine sa te bucuri de prezent si sa nu-ti faci planuri de viitor. Sunt cateva tipuri de barbati alaturi de care poti petrece clipe minunate si de la care poti invata lucruri noi, insa doar pe termen scurt. Pe termen lung, pentru o casatorie, acestia nu sunt tocmai barbatii pe care ii vrei alaturi de tine.

1. Obsedatul de munca

Obsedatul de munca este genul de barbat dispus sa renunte la viata privata pentru a se dedica jobului. De cele mai multe ori, vine tarziu acasa, iar atunci cand prinde o clipa libera in prezenta ta, prefera sa-si deschida laptopul si sa trimita mailuri. Pentru o relatie de scurta durata, barbatul obsedat de munca este perfect, insa nu este cea mai buna alegere pentru o relatie de lunga durata.

2. Baiatul mamei

In cazul in care vrei sa te obisnuiesti din timp cu ingrijirea copilului, poti avea o relatie de lunga durata cu un barbat din categoria "baiatul mamei", insa in alte conditii, mai bine ar fi sa il pastrezi pentru o relatie pasagera.

Baiatul mamei este mai rasfatat ca o femeie si nu este in stare sa ia nicio decizie fara sa se consulte cu cea de fusta careia sta agatat. Parca nu suna tocmai promitator, nu?

3. Baiatul de bani gata, frumos de pica

Baiatul de bani gata si Fat-Frumos pe deasupra este barbatul perfect pentru o relatie scurta si intensa. In general, barbatii din aceasta tipologie au o stima de sine exagerata si sunt recunoscuti pentru faptul ca nu sunt loiali.

4. Vedeta

Barbatul-vedeta este barbatul care se cunoaste cu toata lumea din oras. Nu poti iesi la bratul lui fara sa nu va intalniti ba cu un amic al sau, ba cu o cunostinta mai veche. Si, cum el este sociabil din fire, se opreste sa discute cu fiecare in parte.

Pentru o relatie de scurta durata, barbatul-vedeta este perfect. Orice problema ai avea, cu siguranta cunoaste el pe cineva care poate sa o rezolve. Insa nu este barbatul perfect pentru casatorie, tocmai pentru ca uneori tinde sa-si puna prietenii pe primul loc.

5. Cuceritorul

Cuceritorul este genul de barbat care zboara din floare in floare si nu se fereste sa declare ca nu-i sta capul la casatorie. Insa cand te cunoaste pe tine, brusc toata perceptia lui asupra lumii se schimba si vrea fii vesnic a lui.

Poti avea o relatie de scurta durata cu acest cuceritor, insa imediat ce lucrurile dintre voi nu vor mai merge ca pe roate, va uita rapid ce a spus despre casatorie.

Sursa foto:youqueen.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului